Bondax lanseaza un remix al piesei You Make My Days Better, de Pablo Nouvelle, intr-o maniera disco
2022-12-14 13:55:29

Duoul britanic Bondax, care a devenit cunoscut pentru prima dată prin intermediul BBC Radio 1, oferă un remix încântător, inspirat din muzica disco, pentru unul dintre cele mai recente single-uri semnate de Pablo Nouvelle, „You Make My Days Better”.

 

Astfel, varianta propusă de Bondax amplifică vibrația transmisă de varianta originală a piesei, aducând cu ea și o energie care va face orice ascultător să se lase purtat de val și să danseze de parcă nimeni nu s-ar uita.

 

Putem spune că această nouă versiune a piesei „You Make My Days Better” are toate șansele să devină un imn al tuturor persoanelor care și-au propus să trăiască fiecare moment la intensitate maximă.

 

Duoul britanic Bondax, format din Adam și George, a reușit să câștige notorietate prin stilul unic pe care îl propune, iar în prezent se bucură de sprijinul multor DJ de renume, printre care Nick Grimshaw și Annie Mac. După ce Adam și George și-au lansat albumul de debut, „REVOLVE”, ÎN 2018, cei doi s-au hotărât să ia o pauză și să se concentreze pe cariere solo. Ulterior, cei doi au revenit la vechile obiceiuri în cadrul Bondax, având în vedere pasiunea și inspirația care îi unește.

 

Pablo Nouvelle este genul de artist care spune povești prin intermediul fiecărei piese lansate, lucru care i-a adus aproximativ 400.000 de ascultători, lunar, pe Spotify. Cele mai cunoscute melodii semnate de Pablo Nouvelle sunt „Ice”, cu peste 8 milioane de streamuri, „Ave”, cu peste 5 milioane de streamuri, și „Every Time You Go”, cu peste 3 milioane de streamuri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *