Bow Anderson a lansat single-ul Mama Said
2022-04-28 21:59:00

Bow Anderson a lansat single-ul “Mama Said”. Acesta vine după hit-ul viral „20s” al star-ului pop, care a ajuns la peste 4 milioane stream-uri. După EP-ul de debut al lui Bow, „New Wave”, „20s” a fost startul lui Bow în 2022, precum și turnee cu Mimi Webb, Ella Eyre și Tom Walker.
„Mama Said” este un cântec liniștit, dar și puternic, care îmbină o dragoste de viață a Soul-ului anilor ’60 cu înclinațiile R&B timpurii ale Rihannei. La fel ca „20s”, este o melodie care urmărește învățarea și creșterea din acele greșeli necesare (spune Bow). „Mama Said” este un cântec despre prima mea relație. Era nou și nu prea știam ce fac. Mama a văzut că nu este ceea ce trebuie, dar nu am ascultat-o ​​niciodată și, în cele din urmă, a devenit destul de toxic. Am vrut să scriu această melodie pentru că în sfârșit mi-am dat seama că are dreptate și că poate ar fi trebuit să ascult ce a spus „mama”. Acest cântec este dedicat mamei mele pentru că m-a ajutat să trec peste durerea inimii.”

Această mentalitate pozitivă stă la baza a tot ceea ce face Bow Anderson – și drumul ei incredibil de a face muzică pop. Venind dintr-un mediu de dans și sport, Bow știa că pentru a reuși ar trebui să combine la clasicul Motown și modele feminine precum Beyonce. Muzica timpurie a lui Bow Anderson, care continuă astăzi cu „Mama Said”, transformă adversitatea (romantică, fizică sau emoțională) într-un punct de forță.
Fie că discutăm despre inimile frânte din „Mama Said”, despre o criză din „20″ sau despre o accidentare care i-a schimbat viața, Bow Anderson crede că totul se întâmplă cu un motiv. După ce a obținut suport suplimentar în Vevo Ones to Watch, Radio 1 și a devenit virală pe Viral Charts de la Spotify, în urma unui singur EP – „New Wave”, Bow Anderson lucrează în prezent la mult mai multă muzică.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *