Bow Anderson a lansat single-ul Midnight
2023-07-09 19:29:31

Bow Anderson a lansat single-ul “Midnight”, in care își duce sound-ul pozitiv într-un teritoriu mai nepăzit, punând grijile neîncetate și gândurile năucitoare ale unei nopți nedormite peste un ritm inspirat de pop-ul din anii 80.

În cuvintele lui Bow, „Miezul nopții înseamnă că nu pot dormi noaptea din cauza anxietății. Este ideea că, deși sunt zdrobită toată ziua, pot să mă țin ocupată și să fug de griji, văzând prietenii sau ieșind… orice pentru a-mi opri mintea. Dar de îndată ce capul meu lovește perna la „Miezul nopții”, gândurile îmi prind viață și mă gândesc exagerat la orice. Încerc să fiu puțin mai blândă cu mine și sper că acest cântec va ajuta oamenii să se simtă mai puțin singuri.”

Născută și crescută în Edinburgh, Bow a fost inițial pe o cale cu totul diferită: în adolescență s-a antrenat în trambulină competitivă, lucrând cu gimnaste care urmau să facă parte din echipa GB înainte ca un accident ciudat să-i amenințe chiar și capacitatea de a merge, cel puțin. În acele nopți nedormite timpurii ale reabilitării ei, tatăl lui Bow îi cânta să adoarmă și ea și-a găsit vocea. Bow a câștigat deja premiul pentru cel mai bun act pop la prestigioase premii Scottish Music Awards, a susținut oameni ca Mimi Webb, Tom Walker și Ella Eyre, a colaborat cu MTV și Adidas Originals, în timp ce lucrează la mult mai multă muzică nouă. Fie că discutăm despre o criză „20″ sau despre o criză „Midnight”, obstacolele lui Bow Anderson (romantice, fizice sau generaționale) sună din ce în ce mai mult ca o sursă de forță.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *