Bow Anderson a lansat single-ul Selfish
2022-07-04 19:36:53

Bow Anderson a lansat single-ul “Selfish”. Piesa vine după hitul viral „20s” al starului pop. Totodată, artista a realizat turnee alături de Mimi Webb, Ella Eyre și Tom Walker.
Single-ul „Selfish” este o răzbunare de la Bow Anderson, inspirat de un fost care a cerut să o susțină în turneu, dar și de nevoia mai largă (spune Bow) „de a-ți cunoaște valoarea. Sper că le amintește oamenilor să nu lase niciodată pe cineva să ii doboare.” Tema are o reimaginare jucăușă în videoclipul care însoțește piesa: o întorsătură ironică a rolului gospodinei arhetipale, dar și aplicarea unui obiectiv modern, hiperreal asupra erei anilor 60, care continuă să o inspire pe Bow din punct de vedere sonor și vizual.

Chiar și pe piese precum „Selfish”, această atitudine pozitivă stă la baza tot ceea ce face Bow Anderson – și drumul ei incredibil de a face muzică pop. Bow Anderson s-a născut și a crescut în partea de est a Edinburghului, unde, în adolescență, a luat parte la trambulină competitivă; antrenându-se cu oameni care au continuat să facă parte din Echipa GB înainte ca un accident ciudat să oprească competiția ei. Pe măsură ce corpul pe care pariase a cedat, Bow și-a găsit vocea. În timpul reabilitării ei, tatăl lui Anderson cânta cu ea în fiecare seară pentru a o ajuta să adoarmă, ceea ce a determinat-o pe Bow să se mute la Londra după ce și-a revenit să facă. Venind dintr-un mediu de dans și sport, Bow știa că pentru a reuși ar trebui să combine clasicul Motown cu modele feminine precum Beyonce.

Lucrurile au luat o altă întorsătură la hit-ul recent „20s”, pe care Bow l-a lansat în Ajunul Crăciunului. A explodat rapid online, depășind 3,9 milioane de vizionări / 500.000 de aprecieri peTikTok, iar single-ul a acumulat peste 11 milioane de stream-uri globale.
Fie că discutăm despre inimile frânte din „Mama Said”, despre o criză din „20″ sau despre o accidentare care i-a schimbat viața, Bow Anderson crede că totul se întâmplă cu un motiv.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *