BOW ANDERSON LANSEAZĂ SINGLE-UL 20S
2022-02-12 23:59:00

„20s” este prima piesă lansată în 2022 de popstarul Bow Anderson, care și-a încheiat anul trecut turneul, la care au participat și artiști precum Mimi Webb și Ella Eyre, și care a susținut primele show-uri ca artist principal (incluzând și un show sold-out la Courtyard Theathre în Londra și 2 show-uri sold-out în Edinburgh), precum și care a câștigat premiul Best Pop Act la Scottish Music Awards. După ce EP-ul său „New Wave” a devenit viral pe Spotify, Bow Anderson lucrează în prezent la și mai multe piese, care urmează să fie lansate pe parcursul acestui an.

Bow Anderson a încărcat demo-ul piesei „20s” pe TikTok în ajunul Crăciunului, dorindu-și să împărtășească un sentiment pe care îl resimțea la momentul respectiv. Piesa a devenit virală rapid, motiv pentru care Bow a decis să lanseze și versiunea oficială a piesei. „Am avut o zi stresantă, în care am continuat să mă tot compar cu alte persoane, și în care am fost foarte negativă, ceee ce nu mă caracterizează deloc! La 19 ani, m-am mutat în Londra pentru a-mi începe cariera în industria muzicală și, de atunci, m-am bucurat de fiecare minut și, nici dacă aș putea, nu aș schimba niciun moment. Cu toate acestea, este greu. Există foarte multă presiune pe umerii tăi, când ai douăzeci – douăzeci și ceva de ani, să ai o viață socială, dar și să muncești din greu. Să petreci, dar să ai un regim de viață sănătos. Este un rollercoaster de emoții și noi încă descoperim cine suntem. Am vrut să scriu această piesă, pentru că cred că mulți oameni au impresia că sunt singurii care au asemenea experiențe (incluzându-mă și pe mine în această categorie), când, de fapt, cu toții avem problemele noastre. Sper ca această piesă să ajute alte persoane să conștientizeze că este în regulă dacă nu le-au deslușit pe toate și dacă nu sunt perfecte pentru că, până la urmă, calitățile unice pe care le are o cineva fac acea persoană să fie specială.”

Această mentalitate pozitivă descrie atât tot ce face Bow Anderson în viața personală, cât și experințele sale în industria muzicală. Artista s-a născut și a crescut în Edinburgh, iar în adolescență, aceasta făcea parte din echipa de acrobație. În urma unui accident nefericit, care a împedicat-o pe Bow să mai participe la competiții, aceasta și-a descoperit vocea. După ce s-a recuperat, Bow s-a mutat în Londra pentru a-și începe cariera muzicală. Indiferent dacă vorbește despre inimi frânte, o criză existențială, sau un accident care i-a schimbat viața, Bow Anderson crede că totul se întâmplă cu un motiv, mesaj pe care îl transmite cu orice ocazie prin muzica sa, care a atins inimile fanilor de pretutindeni.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *