BoyWithUke face echipă cu Oliver Tree pentru Sick Of U
2022-10-04 12:20:16

BoyWithUke face echipă cu Oliver Tree pentru “Sick Of U”. Despre cântec și colaborarea cu Oliver Tree, artistul a spus: „’Sick Of U’ înseamnă să-ți dai seama că cineva ar putea să nu fie bun pentru tine și că trebuie să-l scoți din viața ta. A lucra cu Oliver a fost foarte distractiv. Este o persoană cu adevărat copilăroasă, dar foarte profesionistă și admir contrastul personalității sale.”

BoyWithUke a creat anticiparea piesei pe rețelele sociale înainte de sosirea acesteia. El a prezentat melodia pe TikTok cu o serie de postări, generând milioane de vizualizări. În ceea ce privește melodia în sine, este un pop alternativ ce depășește din nou granițele. Între timp, el și Oliver Tree fac schimb de replici atrăgătoare, demne de textul suprem de despărțire.

BoyWithUke continuă să se îndrepte către mainstream. Numărul de următorii a crescut, ajungând la peste 6 milioane pe TikTok, 2,5 milioane pe YouTube și 2,2 milioane pe Spotify. Albumul său de debut, Serotonin Dreams, a alimentat doar această explozie. Serotonin Dreams prezintă colaborări cu diverși artiști, inclusiv blackbear (“IDGAF”), mxmtoon (“Prairies”) și Powfu (“Contigo”). Înainte de lansarea albumului, BoyWithUke a lansat single-urile sale virale „Long Drives” și „IDGAF” feat. blackbear.

Piesele au urmat hit-ul uriaș din 2021 al lui BoyWithUke, „Toxic”, care a strâns peste 1,2 miliarde de stream-uri globale și a ajuns pe locul 1 în Alternative Radio Chart timp de două săptămâni consecutive. Ca să nu mai vorbim de faptul că interpretarea sa live a cântecului pentru seria Open Mic a lui Genius este cel mai vizionat videoclip al platformei, cu peste 86 de milioane de vizualizări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *