BoyWithUke si blackbear lanseaza single-ul IDGAF
2022-03-18 17:13:00

Astăzi, 18 martie 2022, cântărețul, compozitorul și producătorul BoyWithUke descoperă un nou single intitulat „IDGAF” [feat. blackbear] însoțit de videoclipul oficial. Piesa deschide calea pentru mult așteptatul său album de debut, Serotonin Dreams care va aparea vineri, 15 aprilie 2022.

BoyWithUke a spus: „’IDGAF’ a fost atât de interesant pentru mine. Am auzit toate componentele melodiei îmbinându-se, iar lucratul impreuna cu blackbear a fost atât de distractiv și, pe deasupra, este un tip atât de talentat. Sunt atât de încântat să le arăt oamenilor ce putem face.”
Clipul muzical continuă exact acolo unde se oprește videoclipul „Long Drives”, deoarece BoyWithUke se trezește cu inima frântă după ce a fost indus în eroare de o persoana pe care a întâlnit-o online.

Făcându-și deja un nume cu aproape 700 de milioane de streamuri până în prezent, cu doar două melodii („Toxic” și „Long Drives”), noul album Serotonin Dreams este foarte așteptat și va include colaborări cu mxmtoon, Powfu și altii.

În urma sosirii lui Serotonin Dreams, BoyWithUke va incepe un turneu global în această primăvară. Turneul său principal începe pe 19 aprilie la Heaven din Londra; apoi va vizita mai multe țări din Europa și va încheia turneul în SUA pe 10 mai la The Roxy din Los Angeles și pe 12 mai la Bowery Ballroom din New York.

Ce știm despre BoyWithUke? Dacă scanați rapid TikTok, vă puteți da seama că este un artist muzical care scrie și produce toată muzica sa, creând melodii în camera sa de cămin pe GarageBand, în timp ce își ascunde fața de public cu masca lui strălucitoare.
Cel mai mare hit al lui de până acum a fost scris după ce un fan a comentat „fă o melodie despre prietenii toxici plzzzx”, iar răspunsul a fost melodia „Toxic”. Cântecul descrie cum te simti când îți dai seama că toți prietenii tăi sunt oameni groaznici (oameni fără de care probabil ar fi mai bine), dar gândul că ești singur te face să te simți și mai rău.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *