Brando lanseaza un nou hit, Sunday Monday - imn al weekendurilor fara sfarsit
2022-12-05 21:50:37

Printr-o combinație de voce puternică și recognoscibilă și ritmuri jucăușe, Brando lansează o piesă captivantă, în care se vor regăsi ascultători de peste tot din lume.

 

Un imn al weekendurilor fără sfârșit, „Sunday Monday” se va transforma, cât ai clipi, în acea piesă care te face să dansezi de fiecare dată când o auzi.

 

Cu mai multe influențe muzicale care pot fi sesizate de-a lungul piesei „Sunday Monday”, Brando creează o piesă complexă. De altfel, prin intermediul acestui stil caracteristic, artistul din California a contribuit masiv la succesul duoului Loud Luxury, având în vedere că prima piesă lansată de duo, „Body”, în colaborare cu Brando, a generat peste un miliard de streamuri.

 

Brando și-a demonstrat, de-a lungul carierei sale, talentele de cântăreț și compozitor, colaborând cu artiști precum Don Diablo și Matoma. De asemenea, Brando a lansat și single-uri, care au reușit să ajungă în topuri importante.

 

Plecând de la propriile sale experiențe de viață, compozițiile semnate de Brando transmit povești cu care ascultătorii se pot identifica.

 

„Vreau să transmit un sunet nou, care să creeze o punte între RnB, pop și muzica dance”, a povestit Brando.

 

„Mi-am promis să fiu un adevărat artist RnB/pop, când piesa Body a început să urce în topuri. După succesul piesei, muzica dance a început să fie o influență din ce în ce mai mare pentru mine, până când a devenit o parte a stilului meu”, a mai adăugat artistul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *