Brando și Ninetails lansează Saturday Night (Feel The Groove) și transformă un sunet viral din TikTok într-o piesă completă
2022-07-30 00:18:29

Brando și Ninetails își unesc forțele pentru prima lor colaborare, „Saturday Night (Feel The Groove)”, o piesă inspirată dintr-un sunet viral de pe TikTok, care promite să aducă energia de care avem nevoie în această vară. Asemeni unui imn, „Saturday Night” trezește în noi acea familiaritate de care avem nevoie pentru a ne da frâu liber instinctelor și pentru a ne bucura de tot ce are vara de oferit.

Un riff de chitară viral pe TikTok, alături de o voce puternică și un sound familiar, dar, totuși, plin de noutate, transformă „Saturday Night (Feel The Groove)” într-o piesă perfectă pentru serile târzii de vară.

„Îl cunosc pe Freedo (n.r. producător Ninetails) de mult timp și întotdeauna mi-am dorit să lucrăm împreună. A venit în L.A. în urmă cu câteva luni și i-am spus că mă concentrez să integrez ritmuri dance de chitară în noile mele lansări. Întâmplător, Freedo a fost întrebat de autorul sunetului Feel The Groove de pe TikTok dacă vrea să facă o piesă plecând de la acea chitară. Având în vedere că nu sunt un profesionist în ceea ce privește social media, nu aveam idee că sunetul este viral, însă am crezut că acea chitară este ușor de reținut. Totul a venit de la sine, după ce am scris primul vers, iar Ryan (n.r. vocalistul de la Ninetails) și-a adus contribuția prin stilul propriu. Această piesă este una dintre preferatele mele și sper ca fanii mei să o privească la fel!”, a povestit Brando.

„Transformarea unui sample viral din TikTok într-o piesă dance a fost un proces foarte lin, cu ajutorul compoziției lui Brando și a vocii sale inconfundabile. Suntem entuziasmați că această piesă reprezintă debutul nostru”, au precizat artiștii din Ninetails.

Brando este un cântăreț și compozitor din Los Angeles, care a fost în spatele hitului „Body”, cu aproape 900 de milioane de streamuri pe Spotify, semnat de duoul Loud Luxury. De asemenea, contribuția lui Brando și-a făcut simțită prezența și în cazul hitului „Congratulations”, semnat Don Diablo, care a adunat peste 46 de milioane de streamuri. Piesa lui Brando, „Look Into My Eyes”, lansată în 2020, a stat timp de 10 săptămâni consecutive în topurile din Australia și a devenit cea mai ascultată piesă a anului. Piesa a intrat în Top 200 Spotify în Australia, Austria, Germania, Suedia și Noua Zeelandă. În prezent, „Look Into My Eyes” are peste 58 de milioane de streamuri.

Ninetails reprezintă un duo de producători și compozitori de muzică electronică. Debutul lor pe piața muzicală este adus de piesa „Saturday Night (Feel The Groove)”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *