Bree Runway a lansat single-ul That Girl
2022-10-04 13:20:50

Bree Runway a lansat single-ul “That Girl”. Produsă de EASYFUNN (Charli XCX), piesa este o explozie sonoră de ritmuri apocaliptice, sintetizatoare ondulate distorsionate și vocea amenințătoare a lui Bree și te transportă instantaneu de la rave-urile subterane murdare din estul Londrei la scena de bal din New York. Amintește din punct de vedere sonor de materialul ei anterior, dar „THAT GIRL” exemplifică simțul creativ, neclintit și neînfricat al lui Bree.

Vorbind despre piesă, Bree spune: „Am fost într-o mini pauză și nu există o modalitate mai bună de a vă aminti că eu sunt ACEA FATA. Acest cântec mă face să mă simt automat ca personajul principal în mijlocul unui club transpirat și, pur și simplu, exprim sexualitate, farmec și încredere în timp ce toată lumea mă urmărește. Este reamintirea mea de zi cu zi despre cât de fabuloasă sunt și este de asemenea noul tău memento de zi cu zi – ești automat de 10 dacă: pornești asta, la dracu, apasă pe play și te simți liber.”

„THAT GIRL” solidifică pedigree-ul modei al lui Bree. Ea a apărut pe coperta ediției de primăvară/vară a lui Dazed, alăturându-se lui A$AP Rocky. Ea a participat recent la săptămâna modei din New York, unde a fost invitată la premiile Harper’s Bazaar ICON și a fost invitată la spectacolul Coach, unde a fost văzută împreună cu superstarurile globale Lil Nas X și Doja Cat.

„THAT GIRL” marchează începutul următoarei etape a carierei deja stratosferice a lui Bree. Numai în 2022, a ajuns în clasa NME 100 din 2022 și a primit două nominalizări la NME Awards 2022 – Cel mai bun act nou din lume și cel mai bun act nou din Marea Britanie. După un turneu aclamat de critici din Marea Britanie și spectacole sold out în New York și Los Angeles, Bree a fost invitată să urce pe scenă la Wireless Festival alături de Summer Walker și a stat cu Megan Thee Stallion la petrecerea ei de lansare a albumului Traumazine. De asemenea, Bree a petrecut o mare parte din 2022 lucrând la muzică nouă.

Un vizionar muzical incomparabil și de netăgăduit, Bree Runway a colaborat cu Lady Gaga și Missy Elliott și îi numără pe Doja Cat, Megan Thee Stallion, PinkPantheress și Cardi B printre numeroșii ei fani. De la începuturile ei până la crearea propriului drum in industria muzicală, ea a redefinit constant ce înseamnă a fi o vedetă pop, acumulând peste 162 de milioane de stream-uri globale cu catalogul său muzical. De la muzica care sfidează genurile muzicale și flerul spectaculos pentru performanță, până la moda uluitoare și determinarea ei neclintită, Bree Runway este viitorul pentru pop.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *