Brianna lansează noul single – Kiss me when I’m drunk
2021-10-19 09:23:00

După o serie de hit-uri precum „Lost in Istanbul” sau „The Violin Song”, piese ce s-au bucurat de succes atât în țară cât și peste hotare, Brianna lansează un nou single alături de Global Records. „Kiss me when I’m drunk” este despre iubirea ce te poate duce pe culmile fericirii, dar și în sens opus.

„<<Kiss me when l’m drunk>> este piesa pe care o pui să o asculți când ți-a ajuns să suferi, când ai nevoie de un “pick me up” sau când îți dai seama că meriți mai mult și nu e destul să te mulțumești cu ce ai. Este o piesa empowering.” spune Brianna.

Versurile piesei au fost scrise de catre Olivia Addams alături de wrs, de muzică s-au ocupat Cristian Tarcea, wrs, Olivia Addams și Loredana Aniculaesei, în timp ce producția a fost realizată de către Cristian Tarcea.

Piesele Briannei au strâns peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 5 milioane de stream-uri pe Spotify. Succesul pieselor nu a fost mărginit de granițele României datorită unor hit-uri precum „Lost in Istanbul” sau „The Violin Song”. Iubitorii muzicii din Europa (Turcia, Bulgaria, Grecia, Albania, Germania si Rusia) au luat parte la proiectul Briannei, datorită sprijinului oferit de unele din cele mai mari radiouri din aceste teritorii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *