Briză de vară, iubire și ritmuri electrice în One Family - wrs
2023-04-26 15:13:04

Când e vară și simți că nu mai poți dansa, acest cântec te va face să te miști. Un beat heavy, un ritm agitant și nervul specific wrs, care poate fi simțit în vocea sa, sunt semnele unui hit perfect de vară. Fie ca această piesă să vă adune cu toți prietenii deveniți familie, pentru a simți vibrațiile muzicii până dimineața. „One Family” este combinația perfectă de muzică latino, dance și pop, împreună cu versuri în spaniolă și engleză, ideale pentru a fi fredonate.

Piesa a fost scrisă de wrs, Florian Rus și Costel Domințeanu (DOMINO), care s-au ocupat și de producție.

„One Family” face parte dintr-un proiect mai mare, “Fiesta’23”, primul album wrs, o compilație de imnuri de petrecere, care te vor uimi cu sunetele pline de viață și carisma artistului. “Fiesta’23” va fi disponibil lumii întregi pe 12 mai.

„Can you feel it in the air? Este aproape vară, cel mai bun moment pentru petreceri, dans și reuniuni cu prietenii. Sper ca acest cântec să te găsească distrându-te, în caldura soarelui, în luminile strălucitoare ale cluburilor și oriunde te simți cel mai viu. Aceasta este doar o mică parte din ceea ce vă așteaptă în materie de muzică nouă din partea mea. Fiți pregătiți.” ne spune wrs.

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa “Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, “Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și “Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu “Amore”. În plus, wrs a primit, în 2022, premiul pentru Best Male, în cadrul Elle Media Awards, premiu ce subliniază parcursul său liniar în carieră. Unul dintre cele mai recente single-uri lansate, „Tu nu vrei”, de asemenea plin de vibrații spaniole, a fost foarte bine primit pe radioul din Bulgaria și a atins locul #6 în topul căutărilor pe Shazam din România, iar “Dale” a ajuns pe #8 în Shazam Bulgaria. Mai mult decât atât, ultima sa colaborare cu Gran Error pentru “I Like It” a fost primită bine atât de fanii artiștilor, cât și de radiouri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *