Bucură-te de călătorie cu CARMA - "I See You"
2023-11-30 20:30:19

CARMA reprezintă viziunea producătorilor/scriitorilor/artiștilor James Carter (cu 9 milioane de ascultători lunar) și Tom Martin (cu 100.000 de ascultători lunar). “I See You” este a patra lor piesă – vibrații melancolice de toamnă, cu ritmuri relaxante. Elemente de singer-songwriter se întâlnesc cu cele house electronic/tropical. Cei doi îmbină voci distincte de indie și acorduri de chitară cu ritmuri dance eclectice. Colectiv, CARMA are peste 1 miliard de stream-uri la activ.

James Carter, artistul britanic în ascensiune rapidă, se alătură cântărețului și producătorului multi-premiat Tom Martin pentru a forma duo-ul puternic CARMA. James, proaspăt după hit-ul colosal “Bad Memories” cu MEDUZA, a depășit 350 de milioane de stream-uri până în prezent și a fost certificat cu aur și platină în 6 țări și nu se oprește aici.

Tom Martin este un producător, scriitor și vocalist multi-premiat cu sediul în Londra. Ca producător/scriitor, el a colaborat cu Martin Garrix (inclusiv “Love Runs Out” cu G-Eazy și Sasha Sloan), Alesso, Kygo, Duncan Lawrence, Clinton Kane, Snoop Dogg, BUNT., scorcher, Area 21 și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *