Bulgaria dorește ca România să o ajute la selectarea piesei lor pentru Eurovision 2021
2021-02-25 19:21:18

Bulgaria invită pe telespectatorii și fanii muzicii Eurovision din România și din întreaga lume in participare la procesul de selecție pentru Eurovision 2021. Bulgaria va fi reprezentată de artista VICTORIA. A fost una dintre favorite la câștigarea concursului Eurovision de la Rotterdam care s-a anulat, alături de Roxen din România. De aceasta data, artista bulgară de “dark pop” a revenit cu 6 piese noi și are nevoie de ajutor pentru finală de concurs.

VICTORIA a lansat Bulgaria2021.com – platforma online care permite fanilor muzicii din întreaga lume să își acorde feedback-ul de potențialele melodii sale pentru Rotterdam. Alegerea finala este încă în mâna artistei și a echipei ei, dar toate comentariile primite până la 28 februarie vor fi luate în considerare la luarea deciziei.

Șase piese participă pentru a reprezenta Bulgaria la Eurovision 2021 – “Imaginary Friend”, “Growing up is getting old”, “Dive into unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song” și “Ugly Cry”. Melodiile vor face parte din primul ei EP „A little dramatic”, care va fi lansat pe toate platformele de streaming pe 26 februarie. Decizia finală a echipei bulgare va fi revizuită la începutul lunii martie.

Prin vocea și stilul distinctiv, VICTORIA este unul dintre cei mai promițători artiști noi din Europa de Est. Melodia ei pentru Eurovision 2020, „Tears Getting Sober“, este despre depășirea fricilor și durerii. Piesa a fost favorita caselor de pariuri pentru a câștiga împreună cu melodia din România „Alcohol You” interpretată de Roxen înainte de anularea concursului.

VICTORIA iubește animalele și are câini utilitar, un iepure și un papagal. Ea este unul dintre ambasadorii europeni oficiali ai “Earth Hour” și primul artist Eurovision din Bulgaria care a concertat la Sofia Pride.

Concursul Eurovision 2021 va avea loc pe 18, 20 și 22 mai. România va participa la prima semifinală din 18 mai. VICTORIA din Bulgaria va participa în a doua semifinală pe 20 mai.

Acestea fiind spuse, aștept părerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *