Călătorie muzicală cu 6 opriri. Lasă-te cuprins de cele mai noi lansări de muzică dance-electronică
2023-02-25 21:28:42

Kontor lansează șase piese noi la final de săptămână. Cu elemente unice care prezintă creativitatea și diversitatea genului dance-electronic, fiecare piesă este o experiență în sine. De la sound-uri familiare și până la mesaje care te fac să visezi, intră și tu în călătoria muzicală care să-ți cucerească auzul și să îți activeze simțurile.

Pregătește-te să dansezi cu Overdrive de Martin Trevy, cu Katy Alex! Acest duo dinamic a făcut echipă pentru a oferi publicului o piesă electronică care te va face să te miști de la primul ritm. Cu vocea puternică a lui Katy Alex și ritmurile electrizante ale lui Martin Trevy, Overdrive te va cuceri cu siguranță.

Dacă ești în căutarea unei piese de dans pline de energie și entuziasm, răspunsul este Ghost Town de Nicky Jones și CLMNS BROCK. Indiferent că ești la club sau îți strângi prietenii în propria sufragerie, Ghost Town este piesa perfectă pentru a vă face inima să bată mai tare.

Pregătește-te să simți adrenalină cu noua piesă electrizantă a lui Neptunica și Jebroer. Cu ritmul său molipsitor și versurile de neuitat, Driving Without License este piesa perfectă pentru a te ajuta să-ți uiți necazurile și să te concentrezi asupra momentului.

Dans, emoție și pasiune – asta ne transmit Deeperlove, Da Hool și Robster în noua lor piesă, Coastline. Această colaborare puternică te va face să preiei frâiele și să te eliberezi de tensiunea acumulată în timpul săptămânii.

Love Me Hard de Cleez este piesa electronică de dans perfectă pentru o seară în cuplu. Cu ritmurile sale puternice, această piesă este reamintirea perfectă că îți vei depăși orice obstacol și îți vei îndeplini visele. Indiferent dacă vrei să dansezi toată noaptea sau doar ai nevoie de puțină inspirație, Love Me Hard este piesa perfectă pentru a te ajuta să-ți găsești drumul.

Pregătește-te să lași grijile în urmă și să dansezi până dimineață cu Forever Young (Reloaded) de la Interactive. Plină de energie și cu un sound electrizant, aceasta este piesa perfectă pentru playlistul tău. Deci ce mai aștepți? Hai să dansăm!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *