Cally Roda feat. Muñeca - Habibi (by Lanoy) (videoclip nou)
2015-05-27 19:47:12

habibi

Cally Roda si Muneca lanseaza, astazi, alaturi de Lanoy Production, “Habibi”, piesa cu care cei doi artisti isi doresc sa ajunga in sufletele tuturor indragostitilor, dar si a celor care isi doresc sa-si gaseasca jumatatea in aceasta vara. Este o piesa de dragoste, cu o puternica incarcatura emotionala.

“De ceva vreme, am intrat in familia “Lanoy Production” unde sunt numai oameni deosebiti, simpli si cu o viziune muzicala de un nivel inalt. Impreuna cu ceilalti colegi ai mei am lucrat noul meu proiect sub numele de “Cally Roda”, iar rezultatul este acest prim single, pe care l-am numit “Habibi”. Sunt fericit ca am colaborat cu Muneca, care a venit cu vocea feminina perfecta pentru aceasta piesa . Impreuna cu managerul nostru, Florin Nedelcu (Live Artist), si cu o intreaga echipa de profesionisti am ales sa filmam clipul acestei piese in Grecia, in Corfu.”, ne-a declarat Cally Roda.

“Habibi este o piesa in care consider ca ma regasesc perfect deoarece sunt o fire foarte romantica si imi doresc ca prin toate piesele pe care le cant sa transmit oamenilor doar ganduri bune si sentimente frumoase. Am acceptat, fara sa stau pe ganduri, colaborarea cu un artist si producator talentat, asa cum este Cally Roda deoarece suntem si prieteni, comunicam foarte mult si lucram frecvent impreuna , fiind la aceeasi agentie de management si impresariat, Live Artist! Imi doresc ca aceasta piesa sa indulceasca auzul tuturor si sa aduca un plus de buna dispozitie celor care o asculta”, a adaugat Muneca.

Daca in ceea ce il priveste pe Cally Roda, piesa “Habibi” este si cea prin care se lanseaza ca artist, Muneca, artista care la toate aparitiile publice are fata acoperita cu o masca, se poate lauda cu mai multe piese, printre cele mai cunoscute numarandu-se: “Plange inima”, “Wayna Wayna” si “Mannequin” sau “In love with you”.

Va las sa urmariti noul clip, “Habibi”, piesa interpretata de un nou artist, pe nume Cally Roda, si misterioasa Muñeca. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=MHcwFWnoU7k

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *