Cally Roda lansează „3 AM"
2021-03-09 17:26:04

E dimineață, ora 3! Așa spune Cally Roda în cel mai nou single al său: „3 AM”. Compusă de către Cally Roda împreună cu LLP alături de Șerban Cazan și  Gabriel Stănoiu, „3 AM” vine cu beat-uri fresh și o poveste despre cei care iubesc, însă se lasă purtați de gelozie și ajung să treacă prin o mulțime de stări, de la agonie, frustrare, amăgire, până la recunoaștere. „Nu mă lasă să respir gândul că ea e cu altul” sunt versurile ce evidențiază starea de neliniște ce se instalează în inima celui rănit.

„Single-ul #ORA3 a luat amploare în studioul lui LLP, iar la scurtă vreme mi-a prezentat vibe-ul piesei și exact la ora 3 dimineața mi-a venit inspirația și am creat linia melodică a piesei. Imediat după ce a fost gata demo-ul, l-am trimis către Smiley și i-a plăcut foarte mult. Apoi a ascultat piesa și Șerban Cazan, unul dintre cei mai tari producători din țară, și a venit cu propunerea de a adăuga ceva la groove-ul și balansul piesei, iar împreună cu Gabriel Stănoiu, un producer tânăr și talentat, au dus piesa la potențialul ei maxim. Clipul piesei a fost filmat și produs de Jimmy, care a reușit să vină cu o viziune foarte fresh și dinamică ce reflectă starea de bine a piesei și mesajul acesteia”, povestește Cally.

Pasionat și influențat de cultura RnB, Ragga și Rap, Cally Roda este un artist, songwriter și producător Hahaha Production. A început cariera muzicală cu albumul „Diferit”, ce conține piese precum „Foc” „Madame”, Omule!”, „Pe șosele” (feat. Puya) , „Vorbesc cu mine” (alături de F.Charm)  și „Blitz după Blitz” (feat. Stres). Au urmat piese precum „Ultima dorință” și „Spune-mi” (alături de Sișu), ce fac parte din cel de-al doilea album al artistului, „Cheia”. Cally nu se oprește aici și pregătește noi surprize și colaborări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *