Calum Scott a lansat piesa Boys In The Street
2022-06-13 18:34:04

Calum Scott a lansat piesa “Boys In The Street”, un cover intim și profund empatic al unei piese din 2015 a artistului scoțian Greg Holden. Însoțit de un videoclip alb-negru emoționant, „Boys in the Street” va apărea pe al doilea album al lui Calum, “Bridges”, care va fi lansat pe 17 iunie.

O relatare devastatoare, dar în cele din urmă care confirmă viața, a luptei unui tată de a-și accepta fiul deschis gay, „Boys in the Street” se concentrează pe o performanță vocală deosebit de pasionată a lui Calum. Într-o abatere de la sunetul piesei originale, condus de chitara acustică, interpretarea lui Calum vine ca o baladă de pian elegantă, luând treptat o intensitate plină de lacrimi pe măsură ce povestește călătoria tatălui către înțelegere. Regizat de Jackson Ducasse (Ellie Goulding, James Bay), videoclipul dur, dar uluitor, pentru „Boys in the Street” dă o nouă viață acestei povestiri, urmându-l pe Calum pe străzile pustii ale orașului în timp ce cântă direct la camera.

„’Boys in the Street’ este una dintre puținele melodii care m-au făcut să plâng la prima ascultare”, spune Calum. „M-am conectat la versiunea originală instantaneu și am vrut să înregistrez propria mea interpretare în ultimii ani. Când am terminat al doilea album, am avut timp să-mi creez propria versiune și am luat imediat legătura cu Greg pentru a-i cere binecuvântarea. Știam că se va potrivi perfect pe “Bridges” și, în anumite privințe, era melodia care îmi lipsea. Sunt onorat să includ această piesă puternică și inspirată pe albumul meu – știu că este o melodie la care nu numai că o pot simți, dar va rezona cu alții din întreaga lume.”

“Only Human”, albumul de debut lansat in 2018, a ajuns pe locul 1 în topul albumelor iTunes în 21 de țări de pe glob, în ​​plus față de vânzări de peste 3,6 milioane de albume ajustate și strângerea de peste 7,5 miliarde de stream-uri combinate. “Bridges” va prezenta, de asemenea, single-urile sale lansate anterior, „Heaven” (un tribut uluitor pentru trăirea momentului prin predarea iubirii), „If You Ever Change Your Mind” (o piesă dulce-amăruie, dar puternică, produsă de Greg Kurstin, un câștigător de opt  premii GRAMMY®, cunoscut pentru munca sa cu Paul McCartney, Elton John și Adele), „Rise” (o piesă în plină ascensiune al cărei videoclip prezintă o interpretare captivantă a actorului britanic Georgia Hirst) și „Biblical”.

La scurt timp după lansarea Bridges, Calum va porni într-un turneu de vară în America de Nord. Cursa de 25 de întâlniri va începe pe 30 iulie la Teatrul Neptune din Seattle și se va încheia pe 3 septembrie la Théatre Corona din Montréal, unde a fost adăugat recent un al doilea spectacol. Din cauza vânzărilor imediate, Calum va cânta suplimentar în Boston și New York.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *