Calum Scott lanseaza melodia If You Ever Change Your Mind
2022-02-05 22:25:00

Astăzi, vineri, 4 februarie 2022, cântărețul și compozitorul, cu piese premiate cu discul de platină, Calum Scott, a lansat un single emoționant, împreună cu videoclipul muzical oficial, care se numește „If You Ever Change Your Mind.”

Acest track, care este o reflecție dulce-amăruie asupra unei relații de dragoste dureroase, este a treia piesa pe care Calum o dezvăluie de pe cel de-al doilea mult anticipat album al său, care se va lansa în primăvara acestui an.

Produs de câștigătorul a opt premii GRAMMY, Greg Kurstin (Paul McCartney, Elton John, Adele), „If You Ever Change Your Mind” pune în evidență vocea puternică a lui Calum, care este însoțită de note de pian îmbietoare. În discursul lui muzical, Calum își aduce aminte de o poveste de dragoste fără final fericit, simțind în acelasi timp și regret, dar și speranța unui nou început („I pulled away ’cause the pain’s too strong/And you were saying that we don’t belong”).
Co-scrisă de Calum, piesa „If You Ever Change Your Mind” evidențiază o tensiune irezistibilă între sentimentele de iubire, care par să nu dispară în pofida celor întâmplate, și stima de sine.

Calum a declarat: „În urmă cu cinci ani, m-am îndrăgostit așa de tare, încât încă de când am decis să mergem pe drumuri separate, întotdeauna a existat o legătură invizibilă între noi. Uneori această legătură a fost silențioasă, alteori am simțit-o cum mă trage precum o frânghie atașată pe pieptul meu. M-am întâlnit cu Mozella și Hayley Warner în LA să scriu această piesă și am avut plăcerea să lucrez cu legendarul Greg Kurstin. Mi-a plăcut mult să explorez un teritoriu nou, din punct de vedere al sunetului, cu Greg – simt că am reușit să balansăm perfect versurile, care spun povestea durerii de inimă și a conflictului interior, cu o linie melodică reminiscentă!”

Regizat de Harry Law, clipul single-ului „If You Ever Change Your Mind” scoate în evidenta mesajul piesei, punând accentul pe dorința și confruntarea interioară. Videoclipul se focusează pe un cuplu, în care relația de dragoste s-a răcit, și în care cei doi se află într-un continuu „vino – du-te”, un element surprins pe parcursul clipului în coregrafia captivantă.

Cu lansarea albumului său de debut din 2018, „Only Human”, cântărețul și compozitorul stabilit în U.K., Calum Scott, a ajuns pe prima poziție în topul iTunes în peste 20 de țări de pe mapamond, acumulând peste 7.5 miliarde de stream-uri la nivel global până în prezent. Având certificarea de platină sau aur în 21 de țări, „Only Human” include mega hit-ul premiat cu platină – „You Are The Reason,” o piesă care a intrat în primele 25 de poziții în topul US Viral 50 de pe Spotify și a ajuns în top 10 în iTunes single chart în 38 de țări. Pe album este inclus, de asemenea, și cover-ul lui Calum premiat cu platină – „Dancing On My Own,” pentru care artistul a fost nominalizat în categoria Best British Single în cadrul premiilor Brit Awards.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *