Cand afara e canicula, I NAME IT aduce Sweater Weather
2022-08-15 13:55:26

Afară este atât de cald încât ne gândim din ce în ce mai des la „Sweater Weather”. La fel ca noi, și artiștii I NAME IT se lasă purtați către locuri mai răcoroase, unde sentimentele sunt cele care aduc căldura.

RAZZ și Anna Modjeschi ne readuc în playlisturi o piesă deja cunoscută, „Sweater Weather”, într-o reinterpretare proprie. Cu un vibe chill, această piesă ne răcorește prin simpla ei prezență, ne duce cu gândul la povești de dragoste și ne ajută să dansăm până în zori.

Varianta originală a piesei „Sweater Weather”, lansată în urmă cu nouă ani, a cucerit oamenii din toată lumea și a reușit să adune pe YouTube, până în prezent, peste 609M de vizualizări. Acum, proiectul I NAME IT vine cu un strop de noutate peste o piesă deja recunoscută la nivel internațional.

I NAME IT este un proiect de muzică electronică, fondat în iunie 2019, care are la bază o dragoste profundă față de muzică. Cu lansări atât în zona chill, cât și în cea deep, I NAME IT este despre evoluție și dorința de a pune o amprentă personală asupra industriei muzicale din România și nu numai.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *