Când artele se întâlnesc, YUKA și Zodier live la Art Safari
2023-08-22 19:13:47

YUKA și Zodier au adus ,,La Sacou” la Palatul Dacia-România. Recent, vizitatori ai Night Tour-urilor marca Art Safari au avut parte și de un moment surpriză live, acustic, realizat de cei doi artiști. Piesa ,,La Sacou” i-a surprins pe iubitorii de artă, reprezentând ,,ultimul exponat” al turului.

Nu e doar un sacou, e dragostea mea…

YUKA și Zodier sunt doi tineri artiști plini de potențial, interpreți și songwriteri. Prima lor colaborare, piesa ,,La Sacou”, este încă de la lansare în continuă ascensiune. O celebrare a dragostei și a iubirii pure, piesa nu putea avea un cadru mai bun decât Art Safari Love Edition.

Turul iubirii. YUKA și Zodier au fost vizitatori înrăiți ai acestei ediții, având oportunitatea să contureze un tur muzical pentru toți tinerii așteptați la Art Safari. Într-o expoziție goală, cei doi artiști au avut timp să exploreze toate operele, iar acum se pot vedea prin ochii lor:

În acest sezon, Art Safari prezintă expoziția Love Stories, realizată în colaborare cu National Portrait Gallery, dar și lucrări ale maestrului român Constantin Artachino și artă supercontemporană românească, duelul nimfelor și zombilor în viziunea a doi artiști tineri, Ondine și Baraka, curatoriată de Ruth Hibbard de la Victoria & Albert Museum, Londra. Mai mult decât atât, celebra sculptură „Sărutul” (1907) de Constantin Brâncuși (1876-1957), prima din ciclul Săruturilor, se vede la Art Safari Love Edition, doar pentru 10 zile, între 21 și 30 august.

Păreri?

@globalrecords La sacou | Acoustic | 🥹 @YUKA x @Zodier #@ArtSafariBucharest #lasacou ♬ original sound – Global Records

@artsafaribucharest Yuka și Zodier s-au furișat în Art Safari să cânte și să vadă expozițiile. Muzica și arta fac întotdeauna o echipă bună. 🎶🖼️ În special când amândouă sunt despre iubire. 🩷 Hai într-un tur muzical alături de ei! Apoi pune-ți în căști melodia „La sacou” și vizitează-ne și tu! Pe Lipscani 18-20, la Palatul Dacia-România. #lasacou #music #globalrecords #lovesong #lovestories #artsafaribucharest #instagramspot #bucharestmuseum #artmuseum #artexhibiton #bucharestoldtown #visitbucharest #fyp ♬ original sound – ArtSafariBucharest

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *