Cand e Mai vara, Amedeo ne plimba prin povesti de dragoste. Piesa este despre cineva anume si sunt pasaje cu trimitere
2022-07-04 21:40:31

Amedeo lansează, la început de iulie, „Mai vară” și ne introduce, astfel, într-o nouă poveste de dragoste pe care să o simțim prin el și prin poeziile pe care obișnuiește să le pună, cu naturalețe, pe muzică. „Mai vară” este despre acea iubire pe care am purtat-o cu noi o vară și care se întoarce frecvent, cu fiecare adiere caldă.

O piesă pop, cu un ritm vibrant, care ne proiectează de pe o plajă pe alta, cu fiecare play, „Mai vară” este despre poveștile de dragoste care s-au terminat, dar și despre cele care vor urma.

„Am scris Mai vară în sesiune cu un bun prieten cu care am lucrat și pentru Bună, o altă piesă mai personală, cu un sound la fel de special, care mă reprezintă. Cred că va deveni ceva uzual la mine să scriu despre fostele relații. De data aceasta am preferat să o fac într-o notă mai veselă, puțin nostalgică, așa cum te gândești și la zilele de vară.

Piesa este despre cineva anume și sunt pasaje cu trimitere, însă nu le pot dezvălui în totalitate. În timp ce trăiam acele zile de vară, m-a rugat să îi compun ceva. Din păcate, nu am apucat atunci, însă mereu îmi fac temele într-un final”, a povestit Amedeo.

„Mai vară” este disponibilă pe toate platformele digitale.

Amedeo este un tânăr artist care a intrat pentru prima dată în atenția publicului după apariția la „Vocea României”, în 2017, când a reușit să ajungă până la live-uri, în echipa lui Tudor Chirilă. De atunci, cariera lui Amedeo a fost într-o continuă ascensiune. Prima piesă lansată, „Ard Tot”, în septembrie 2021, alături de Oana Marinescu, a reușit să strângă peste 400.000 de streamuri pe Spotify și a fost în mai multe topuri ale radiourilor din România. De asemenea, a doua piesă lansată de Amedeo, „Bună”, s-a auzit la unele dintre cele mai importante radiouri, printre care Kiss FM, Europa FM și București FM.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *