Cand petrecerea se termina, Brando, Andrelli si AVIAN GRAYS iti aduc in continuare energia de care ai nevoie
2022-01-14 18:57:00

Când o piesă poate fi încadrată ca fiind una a contrastelor? Cu siguranță atunci când se numește „Party’s Over” și totuși te face să dansezi.

Brando, Andrelli și AVIAN GRAYS ne aduc de această dată un remix al piesei „Party’s Over”, lansată în urmă cu patru luni. Varianta originală a piesei a atras ascultători de peste tot din lume, prin urmare, remixul este bine-venit, cu atât mai mult dacă luăm în calcul toată energia care vine odată cu el.

Deși o piesă de dragoste, care urmărește parcursul unui cuplu de la atracție la respingere, aceasta este la fel de bine o piesă pentru cei care vor să se deconecteze de la tot ce înseamnă cotidian, să închidă ochii și să se miște așa cum simt.

„Remixul acesta mi-a plăcut de prima dată când l-am auzit. Mă face să mă simt bine și mi se pare că reușește să transmită multă energie, ceea ce înseamnă că o să vă facă să dansați. Sper să vă placă și să își găsească loc în playlistul vostru. Le mulțumesc lui Andrelli și AVIAN GRAYS pentru colaborarea asta.”, transmite Brando.

Brando este un cântăreț și compozitor din California, care se inspiră constant din numeroase influențe muzicale pe care le-a testat pe parcursul anilor săi de formare. Printre piesele din portofoliul lui Brando pe care trebuie neapărat să le ascultați se află „Body”, realizată în colaborare cu Loud Luxury, care are peste 222 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 800 de milioane de streamuri pe Spotify.

De asemenea, colaborarea cu Don Diablo, materializată în piesa „Congratulations”, a adunat peste 44 de milioane de streamuri pe Spotify. Single-ul lui Brando din 2020, „Look Into My Eyes”, remake al piesei de succes „Would I Lie To You”, interpretată de Charles & Eddie, a fost 10 săptămâni în vârful topului airplay din Australia. Piesa a detronat până și „Blinding Lights” a lui The Weeknd.

Remixul piesei Party’s Over poate fi ascultat pe toate platformele digitale accesând linkul următor: https://roton.lnk.to/PartyisOver.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *