Cântecul îndrăgostiților - videoclip La Sacou - YUKA x Zodier
2023-07-12 16:53:40

Yuka și Zodier au lansat, iar publicul a decis: ,,La Sacou” este melodia tuturor cuplurilor îndrăgostite, valsul mirilor în 2023, celebrând dragostea pură și sinceră dintre două persoane. După lansarea variantei live session, variantă ce i-a regăsit pe mulți dintre utilizatorii TikTok realizând clipuri emoționante, cei doi artiști revin cu varianta radio edit a piesei și cu un videoclip special. Regizat de Șchiopu Mihai-Răzvan, clipul îi prezintă pe artiști într-un cadru natural, visători, interpretând piesa cu multă pasiune.

Creditele pentru ,,La Sacou” merg către Zodier și Radu Pârvulescu pentru muzică, către Zodier pentru versuri, iar pentru producție către Radu Pârvulescu și DOMINO.

YUKA are 18 ani și am putea să îi spunem “fericire”. Nu doar pentru că este plină de fericire atunci când cântă pe o scenă sau într-un studio, ci pentru că împrăștie fericire peste tot în jurul ei, oriunde ar merge. Adoră muzica încă de la 5 ani, când a pășit prima data pe scenă și a câștigat inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. De 2 ani, YUKA lucrează cu cea mai bună echipă, Global Records, iar împreună au lansat piese precum “Aripi de Nisip”, care în vara anului 2021 a fost difuzată pe Radio Zu, Pro FM, intrând în top 40, “Waste Your Love”, care de curând a depășit un milion de ascultări pe Spotify, și cea mai recentă lansare a sa, ,,Mincinosul perfect”, o piesă care îi demonstrează versatilitatea.

Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarketul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R). Piesa sa, ,,Albastru răsărit”, s-a aflat în Top 100 Radio Airplay România, pentru ca ulterior artistul să lanseze un întreg EP, intitulat ,,Mă auzi?”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *