Carine lanseaza single-ul „No Time"
2018-09-05 19:47:49

Culoare, o atitudine cool si un vibe misterios – Asa poate fi descris „No Time”, cel mai nou clip lansat de Carine pe canalul de YouTube al Cat Music.

Single-ul este compus de catre Nicoleta Gavrilita, Mihaela Arsene si produs de catre DJ Sava, cel alaturi de care artista a colaborat si pentru prima sa piesa. Regizat de San, videoclipul a fost filmat in Bucuresti pe parcursul a 24 de ore.

„«No Time» are o poveste speciala. Era un instrumental pe care il facuse DJ Doppe impreuna cu DJ Sava. Le-am zis sa mi-l trimita si mie si din momentul acela, l-am ascultat pe repeat. A fost prima oara cand am simtit asa ceva legat de o piesa. Am zis sa o inregistrez sa vad cum iese si prin starea pe care o aveam, am reusit sa transmit tot”, declara Carine.

Dupa succesul colaborarii cu DJ Sava pentru piesa “Sea Lo Que Sea”, in urma cu opt luni artista a lansat “Magique”, prima ei piesa din cariera solo, cu un videoclip senzual. Recent, Carine a urcat pe scena in fata a mii de oameni alaturi de DJ Sava, in cadrul ENMODA International Awards Night, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Balcani.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *