Carla's Dreams a lansat o noua piesa: "Unde" (videoclip)
2016-05-20 15:04:37

La aproximativ o saptamana dupa lansarea hitului “Acele”, baietii misteriosi de la Carla’s Dreams revin in atentia fanilor cu o noua piesa, “Unde”, insotita si de un videoclip pe masura.

Nimeni nu se astepta ca intr-un timp atat de scurt moldovenii de peste Prut sa lanseze trei hituri, single-ul “Acele” reusind sa stranga peste 360.000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore, piesa depaseste la ora actuala 8 milioane jumatate, dupa care ne-au surprins cu “Suna-ma”, o inedita colaborare cu frumoasa Antonia, iar acum Carla’s Dreams ne face surprinde lansand piesa “Unde”.

Carla’s Dreams s-a lansat in Romania in anul 2013, alaturi de Inna, cu megahitul “P.O.H.U.I.”, ca mai apoi sa colaboreze cu Loredana “Lumea mea”, iar anul trecut cu Delia, cucerind toate topurile romanesti cu piesele, “Cum ne noi” si “Da, mama”.

Muzica noii piese, “Unde”, este compusa de baietii de la Carla’s Dreams alaturi de Alexandru Cotoi, versurile au fost scrise de catre membrii trupei, de productie ocupandu-se Alex Cotoi impreuna cu cei de la Carla’s Dreams, videoclipul fiind regizat de catre Roman Burlaca.

Va invit cu drag sa urmarim impreuna clipul, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *