Carla's Dreams au lansat videoclipul celui mai recent single "Te rog" - in video apare INNA
2015-10-29 15:40:44

CSD4

Videoclipul piesei a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca, regizor secund Matei Dima si DoP George Secrieru si Bogdan Daragiu.

In videoclip, apare si INNA, ea fiind si vocea care se aude pe bridge-ul piesei.

Nonconformistii Carla’s Dreams ajung din nou in sufletele romanilor cu o noua piesa de suflet, puternica, dupa colaborari de zile mari cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I” si Loredana Groza pentru piesa “Lumea ta”, dar si Delia “Cum ne noi”. Tot Carla’s Dreams au compus si super hitul “Da, mama”, piesa intepretata de Delia. Si “Cum ne noi” si “Da, mama” au rezultate uimitoare in topurile radio si TV din Romania, dar si pe YouTube, unde au acumulat aproape 60 de milioane de vizualizari.

Cu identitatea nedezvaluita, mereu cu fata acoperita, mesaje puternice transmise prin piese, cei de la Carla’s Dreams aduc bucurie fanilor pe scena la fiecare concert pe care il sustin.


Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care acestia i-au obisnuit cu piesele lor sincere si uneori prea directe.


Proiectul Carla’s Dreams a devenit cunoscut in Romania datorita colaborarii cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil, precum si a featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”.

Va invit cu mare drag sa urmarim reusitul videoclip al noului single, “Te rog”, piesa compusa de catre cei de la Carla’s Dreams si produsa de acestia in colaborare cu Alex Cotoi, Marcel Botezan si Sebastian Barac. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *