Carla’s Dreams prezintă ”Adidașii gri”, piesă cadou pentru fani la aniversarea de 10 ani a proiectului cu o colaborare specială care îl transformă pe artist în personaj de joc video
2022-11-29 15:48:36

Carla’s Dreams își bucură fanii cu o lansare surpriză, o promisiune făcută de artist odată cu împlinirea a 10 ani de la nașterea proiectului.

Piesa “Adidașii gri” a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac și este o confesiune care prezintă povestea miilor de pași, de locuri vizitate, de sentimente intense și emoții speciale din cei 10 ani de întâlniri constante cu publicul în diverse colțuri ale lumii.

Videoclipul semnat de Roman Burlaca este disponibil pe YouTube, iar de implementarea proiectului s-au ocupat Global Records (casă de discuri) și Good Game Industry (agenție de publicitate specializată pe gaming).

Piesa face parte dintr-o colaborare cu compania globală de jocuri video Garena, deținătoarea celui mai descărcat battle royale mobile din lume, Free Fire, și îl transpune pe artist în joc prin intermediul unui costum special creat format din adidași, mască și hanorac. Carla’s Dreams intră într-o galerie selectă de personalități care colaborează cu Garena și apar în jocul Free Fire printre care muzicianul Justin Bieber, trupa sud-coreeană BTS sau fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

“Adidașii gri” va putea fi ascultată în meniul jocului, iar accesoriile Carla’s Dreams vor putea fi obținute de jucători gratuit, începând cu campania pornită pe 1 ianuarie, 2023, la îndeplinirea anumitor misiuni.

“Anonimatul este un simbol universal ai cărui reprezentanți, evident, suntem. Alături de Free Fire am reușit să îl ducem încă mai departe, să îl transformăm. Mereu am fost fani ai încercărilor, iar această experiență ne face să rămânem astfel” a declarat Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele cele mai nonconformiste din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și tematică diversă. Un proiect muzical cu milioane de fani, zeci de piese lansate, sute de milioane de vizualizări, sute de concerte, fiind unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune, reușind să cucerească publicul din România și nu numai, într-un timp relativ scurt. Piesa “Sub pielea mea #Eroina” a devenit una dintre cele mai apreciate melodii ale trupei Carla’s Dreams, cucerind Ucraina, Rusia și ajungând pe locul 11 în Shazam la nivel mondial, depășind P!nk, Coldplay și Florence + The Machine. Portofoliul Carla’s Dreams mai include și “Nocturn”, un proiect care conține 6 istorii scurte, povestite de 6 personaje în aproximativ 200 de zile. Au fost lansate 13 piese, printre care “Luna”, “Dependent” cu Deliric, “Anxietate” cu Antonia, alături de câteva mărturii și alte materiale. În ultima perioadă, Carla’s Dreams a lansat o piesă împreună cu EMMA, intitulată “N-aud” și a început anul 2022 cu lansarea piesei ” Victima”, urmată apoi de single-urile “Înapoi” și “Doar Tu”.

Păreri?

 

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *