Carla's Dreams, Special Guest in super-concertul J&B Blending Spirits Arena de la Arenele Romane
2017-05-11 22:23:57

Pe 19 mai, Delia, Vita de Vie, COMA, Macanache, Zdob si Zdub, Taraf de Haidouks si alti artisti ai momentului sunt prezenti in fata fanilor, pentru a lua parte la experimentul muzical al primaverii, initiat de J&B

Carla’s Dreams, artistii de succes care au stat saptamani intregi in cele mai importante topuri muzicale din tara si din strainatate, cu hituri precum „Sub pielea mea”, „Imperfect” si „Acele”, se alatura line-up-ului select J&B Blending Spirits Arena, concert care va avea loc, in 19 mai, la Arenele Romane din Bucuresti.

Carla’s Dreams este un proiect muzical aflat in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive, sute de milioane de vizualizari pe YouTube si sound-ul divers. Trupa este castigatoarea incontestabila a editiei 2016 a Media Music Awards, cu 8 premii obtinute la cele mai importante categorii: „Best Group”, „Best Song” si „Best Video”.

Regele rimelor, un nou nume confirmat pe scena J&B Blending Spirits Arena

Alaturi de confirmarea trupei Carla’s Dreams drept cap de afis al concertului, un nou nume va putea fi auzit pe scena J&B Blending Spirits Arena: Macanache, raperul care a adus un nou suflu muzicii underground din Romania.

Macanache a reusit sa isi puna amprenta asupra hip-hop-ului romanesc cu un stil propriu, devenind regele rimelor, exclamand tare si clar: „Asta sunt eu”. Artistul, care sustine concerte in toata tara si are sute de mii de fani, le promite acestora ca vor avea parte de un show neasteptat la Arenele Romane.

Un nou blend muzical, lansat in direct la Arene

Impresionati de energia buna a provocarii Blending Spirits, cele doua nume nou confirmate se alatura celorlalti artisti deja anuntati, care vor face schimb de roluri si de melodii cu artistii autohtoni underground: Delia, trupele Vita de Vie, COMA, Zdob si Zdub, Taraf de Haidouks. Surpriza serii va fi reprezentata de momentul lansarii celui mai nou blend muzical marca J&B Blending Spirits. De data aceasta, trupele Zdob si Zdub si Taraf de Haidouks, artisti cu stiluri complet diferite, vor face schimb de melodii, pe care le vor canta intr-o maniera originala, pastrand totodata accentele stilurilor care i-au consacrat. Fanii vor avea ocazia sa asculte in premiera, la concert, cel mai nou blend pus in scena de J&B.

Pe data de 19 mai, incepand cu ora 18:00 se deschid portile pentru J&B Blending Spirits Arena, urmand ca la ora 20:00 sa isi faca aparitia prima trupa pentru un performance artistic inedit.

J&B Blending Spirits Arena este spatiul unde cei mai tari artisti ai momentului vor concerta in combinatii muzicale surprinzatoare si vor oferi 5 ore de muzica LIVE. Evenimentul va dura pana tarziu in noapte, iar after party-ul va fi asigurat de mixurile si vibe-ul ecletic al DJ-ilor.

Artistii prezenti pe scena J&B Blending Spirits Arena promit un show creativ si complex, cu colaborari muzicale surprinzatoare si mesaje puternice, care sa uneasca prin muzica fanii underground si ai genului popular. Alaturi de artistii confirmati vor fi prezenti si alti performeri-surpriza, care vor asigura cea mai tare experienta initiata de J&B. Organizatorii promit si alte surprize reprezentative pentru caracterul neasteptat al whisky-ului J&B.

Concertul Blending Spirits Arena, primul experiment muzical pus in scena de J&B, se anunta a fi cel mai mare eveniment muzical al primaverii, un extraordinar maraton muzical, si va aduce pe aceeasi scena artisti populari si underground, care au facut schimb de roluri si de piese in cadrul experimentului J&B Blending Spirits, inceput in 2015 si devenit fenomen.

Achizitionarea biletelor pentru acest concert se poate face exclusiv de pe platforma www.iaBilet.ro

Blending Spirits, prima campanie din Romania care mixeaza muzica populara cu cea underground

Conceptul campaniei J&B Blending Spirits este alaturarea surprinzatoare si, la o prima vedere neverosimila, a doua personaje, contexte si situatii, pentru a da nastere unor blenduri neprevazute si, deci, unor rezultate de succes, dar greu de imaginat, concluzionand astfel ca J&B inseamna nu doar whisky si cola, ci infinit mai multe blenduri.
Artistii care au acceptat provocarea J&B Blending Spirits si care au dezvoltat sase blenduri muzicale au fost: Macanache & Adda, Robin and The Backstabbers & Alex Velea, Delia & DOC, Vita de Vie & Delia, Alina Eremia & Cred Ca Sunt Extraterestru, Carla’s Dreams & COMA. Experimentul a dat nastere unor versiuni asemanatoare si, totusi complet diferite, ale melodiilor originale, iar unele dintre ele au ajuns in playlist-urile posturilor de radio si ale televiziunilor muzicale. In prezent, campania J&B Blending Spirits este cea mai vizualizata campanie online din istoria digitala a Romaniei, totalizand peste 9 milioane de vizualizari si 100 de milioane de impresii.

Bucura-te de experienta J&B Blending Spirits LIVE vineri, 19 mai, la Arenele Romane, si descopera cum J&B se va blendui in cele mai surprinzatoare cocktail-uri!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la concert, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *