Cât de bine arată și seamănă Xonia și Anda Adam! Parcă ar fi gemene! Cele două artiste au pregătit o surpriză de proporții pentru fani Xonia și Anda Adam lansează Diamond Girl
2022-09-19 17:35:22

Două artiste superbe și talentate au pus la cale o colaborare care se lasă cu…scântei și diamante! Xonia feat. Anda Adam lansează “Diamond Girl” pentru că au cu ce și se completează atât de bine încât ai spune că sunt surori. Dar o să descoperiți asemănarea dintre ele când o să urmăriți videoclipul! Sunt blonde, au părul lung, au vestimentația la fel, același look, senzuale și extrem de sexy dar și foarte talentate! Ele sunt “Diamond Girl” – Anda Adam și Xonia, care în colaborare cu Sprint Music vin cu un feat extrem de plin de culoare și potrivit pentru acest sezon!

“Sincer, îmi doream de mult timp o colaborare cu o altă fată cântăreață din industrie, pentru că de obicei, ca toate featurile, au fost fată-băiat și pe subiectul acesta vorbisem inițial și cu Ruby să facem o piesă feat Anda și Ruby, care mi se părea foarte tare ca idee, doar că nu ne-am sincronizat încă să putem face acest lucru dar nu e timpul pierdut. Mă bucur că acum am reușit să fac asta cu Xonia, care e și prietena mea, de mulți ani. Este o fată deosebită, este un artist pe măsură și consider că ne și potrivim pe stil foarte tare, fiindcă suntem amândouă într-o direcție asemănătoare și ca look și ca muzică. Cred că transmitem împreună ceea ce trebuie! Așa a luat naștere piesa “Diamond Girl”. Vizionare plăcută la clip! O să vedeți acolo două fete drăguțe, blonde, “diamantele”, cu care să vă puteți clăti ochii! Vă pupăm și vă mulțumim pentru susținere!”, a spus Anda Adam.

Iar acum nu rămâne decât să dați Play la cea mai tare colaborare a momentului, Xonia feat. Anda Adam – Diamond Girl.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *