Ce ascunde tăcerea? Florin Ristei dezvăluie un nou proiect muzical "Fără Sunete"
2024-09-19 17:34:52

Te-ai întrebat vreodată cât de puternice pot fi gesturile și tăcerile atunci când cuvintele nu sunt suficiente? Florin Ristei îți oferă răspunsul cu noua lansare, „Fără Sunete”, care ne arată că exprimarea sentimentelor nu necesită întotdeauna cuvinte complicate.

Adesea căutăm cuvintele potrivite pentru a transmite ceea ce simțim, Ristei ne învață că dragostea și suferința pot fi exprimate și prin liniște. În piesa „Fără Sunete”, el explorează ideea că unele emoții sunt prea profunde pentru a fi exprimate în simple declarații.

Sper că vă plac piesele sensibile. M-am gândit să vă surprind cu o melodie nouă, cu versuri profunde. Vreau să înțelegeți mesajul și să vă amintiți de momentele în care tăcerea a spus totul“, spune Florin Ristei despre noua sa piesă.

Personalitatea energică și talentul muzical sunt cele două ingrediente care l-au propulsat pe Florin Ristei în atenția publicului. El și-a început cariera la începutul anilor 2000, ca membru al trupei Amicii, iar piesa care l-a consacrat este “Dana”. Câștigarea competiției de talente muzicale (X Factor Romania), i-a adus mai multă popularitate, iar, în prezent, Ristei este producător la emisiune.

 

De asemenea, proiectele de televiziune nu se opresc aici, fiind co-prezentator al emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, iar în trecut a participat la “Te cunosc de undeva?!”, unde a câștigat de două ori, plus jurat la o emisiune muzicală de talente din Romania (X Factor).

 

Ascultă „Fără Sunete” și lasă-te purtat de emoțiile pe care doar muzica lui Florin Ristei le poate aduce.

Păreri?

32 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *