Ce au in comun Doddy si Maximilian? O ispita: "Mamacita"!
2017-09-08 14:22:14

Doddy feat. Maximilian lanseaza “Mamasita”, un single pe care amandoi il asteptau si care bifeaza astfel prima lor colaborare pe plan muzical! Iata ce spun cei doi artisti despre acest featuring!

“Eram si sunt fanul lui Maximilian din copilarie! Au trecut cam 10 ani de cand ne-am cunoscut si pana sa ne aliniem pe o piesa. Din fericire rezultatul asteptarii e “Mamasita” o piesa pe care am stiut ca ne vom alinia perfect. La piesa am mai fost ajutat de prietenii mei, Petru Birladeanu si Radu Baisan, iar videoclipul este din nou o marca Alin Surdu. Ma bucur foarte mult ca aceasta piesa a iesit in sfarsit din studio si ca a iesit intr-o forma optima”, a marturisit Doddy.

“Cu Doddy am vorbit pentru prima data undeva prin 2006-2007, cand inca era la moda Yahoo Messenger. Imi amintesc ca asa comunicam cel mai des, eu eram proaspat mutat in Bucuresti, el inca statea la Petrosani. De atunci planuiam o melodie impreuna, dar nu a fost sa se intample pana vara asta, cand mi-a trimis “Mamasita”. Mi s-a parut ca mi se potriveste perfect, am scris strofa, s-a facut clipul sub indrumarea superbului:)) Alin Surdu, am senzatia ca s-au aliniat frumos astrele de data asta. Nu se intampla la toate melodiile. Ma bucur si ii multumesc ca s-a gandit la mine”, spune si Maximilian.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Feel You”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *