Ce cadou pentru părinți lansează chiar de 1 Iunie trupa Bere Gratis și Teodora! “Ce mai faci, copile?” - emoționează până la lacrimi!
2023-06-01 11:59:15

Cel mai frumos cadou muzical vine în ziua de 1 Iunie direct de la trupa Bere Gratis. “Ce mai faci, copile?” este o piesă de suflet, Bere Gratis și Teodora, menită să emoționeze sufletele tuturor părinților.

Noua melodie Bere Gratis se lansează în colaborare cu Sprint Music & My List. “Formația Bere Gratis și-a dorit să facă un cadou celor care sunt părinți, chiar în anul în care împlinește 25 de ani, o piesă caldă, despre unul dintre cele mai importante momente din viața cuiva, acela de a deveni părinte. “Ce mai faci, copile?” este o piesă despre trecut, prezent și viitor, iar în această postura se află o bună parte din generația care ne ascultă la începuturile noastre. Acum se pot bucura și de un mesaj care se va regăsi în fiecare zi a vieții lor”, ne-a mărturisit Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis.

Pentru cei ce nu stiu, Teodora este fiica de 17 ani a lui Mihai Georgescu si a Lianei Stanciu, o pustoaica super talentata de 17 ani.

În luna noiembrie, trupa Bere Gratis pregătește un super concert aniversar care încununează 25 de ani de activitate.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *