Ce cadou si-a facut Madalina Lungu de ziua ei - E ziua mea
2023-06-22 18:04:05

“E ziua mea”, melodia creată de Madalina Lungu, este “cadoul” pe care l-a compus special pentru ziua ei de naștere. Plină de eleganță, zâmbitoare si “sclipitoare” la propriu Mădălina apare in videoclip alături de prietenele ei Ivana, Monica dar și de superba sa nepoțică Sophia!
Cadrul este unul estival, sărbătorita fiind în mijlocul celor dragi, care și-au adus aportul la realizarea unui cadru de sărbătoare minunat și plin de bucurie. Videoclipul piesei a fost realizat de JAM STATION STUDIO alături de Răzvan Moroșanu în mai multe locații, care au ajutat din plin la succesul filmărilor: Diamond Ballroom Events și Elysium Events, gazdele perfecte pentru acest eveniment! Cadrele pline de bucurie și veselie împreună cu versurile sugestive, au făcut din această melodie, o piesă ușor de ajuns la public și de ținut minte. Mădălina a conceput acest proiect astfel încât finalizarea lui să coincidă cu ziua ei care este pe 22 iunie, piesa reprezentând un dar muzical atât pentru cei care îi ascultă melodiile, cât și pentru ea însăși.
Pentru viitor Mădălina a declarat că nu se va opri aici și că după o vacanță de vară (mai prelungită 😄😉), va intra din nou în studio pentru a pune pe portativ noi proiecte.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *