Ce iti spune viata? Basshunter lanseaza o noua piesa, Life Speaks To Me!
2021-11-23 21:28:05

Viața fiecăruia dintre noi este un cumul de întâmplări care, aduse împreună, creează versiunea noastră din prezent. Chiar și în momentele grele, există un echilibru care nu trebuie uitat, iar acesta este și mesajul noii piese lansate de Basshunter – viața te poate răni ca un prieten bun, dar îți va întinde și mâna pentru a te ajuta să îți ridici moralul din nou.

 

Parcursul normal al lucrurilor este rezumat, într-un mod simplu, prin versul Ain’t how you wanna live but how you grow. Ceea ce ne duce cu gândul la faptul că viața, metaforic vorbind, poate fi privită chiar ca una dintre relațiile pe care le avem de-a lungul timpului. Doar că din aceasta, poate mai mult ca oriunde, avem obligația de a face totul să funcționeze.

 

“Life Speaks To Me” este disponibilă pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: rtn.lnk.to/LifeSpeaksToME

 

Basshunter este un DJ, producător și cântăreț suedez, cunoscut în întreaga lume pentru hiturile  Boten Anna și  DotA, care au fost traduse în limba engleză și transformate în Now You’re Gone și  All I Ever Wanted. Basshunter s-a aflat timp de 5 săptămâni la rând locul 1 în topurile din UK, iar cele două piese precizate anterior au fost premiate cu discuri de platină. Albumele sale s-au vândut în peste 6 milioane de exemplare, iar printre piesele de succes reamintim  Angel In The NightEvery Morning și  Saturday.

 

De-a lungul timpului, Basshunter a parcurs atât zona de muzică mainstream, cât și partea mai nișată a muzicii house, acolo unde a primit un feedback pozitiv extraordinar, având peste 100 de show-uri în fiecare an.
 
Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *