Ce semnifică Lacrima pentru Tecsan? - Cu toți am ucis cu sânge rece sentimente
2023-06-08 21:38:13

Tecsan revine cu ”Lacrima”, o piesă în care se explică ”cum de la o lacrimă se poate ajunge la crimă”.
Maestrul cuvintelor puse în versuri revine din nou în atenția fanilor săi, dar acum singur, după colaborarea cu Cortes. Tecsan ne aduce astfel o nouă melodie care te va pune pe gânduri atunci când îi vei ascultă versurile, căci totul pornește încă de la titlul melodie.
Cea mai nouă piesă semnată de Tecsan se numește ”Lacrima” și încă de când îi auzi titlul te duce imediat cu gândul la un joc de cuvinte. Ceea ce s-a și întâmplat cu compozitorul ei, căci versurile au fost scrise de Tecsan iar la muzică au colaborat același Tecsan cu Cătălin Năstase și Alex Leceanu, de Mix- Master ocupându-se Alex Truță.
“Piesa “Lacrima” explică cum de la o lacrimă se poate ajunge la o “crimă”, cu toți am ucis cu sânge rece sentimente mulți au avut regret iar alții nu am simțit nimic. În cazul meu, o perioadă nu am regretat până într-un moment când am fost eu cel “ucis de sentimente” și tot nu am încetat, încă răspund cu aceeași monedă dar de data aceasta regret, aici s-a născut următorul vers: “Tu chip de înger cruce ai greșit am să te iert”. “Lacrima” este un sentiment de regret dar în același timp sentimentul care a făcut multe crime în interiorul persoanelor”, a mărturisit Tecsan despre noul său single proaspăt ieșit din studioul de înregistrări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *