Cea mai emoționantă colaborare: MIRA cântă în premieră alături de mama sa colindul Dragă Moșule
2021-12-08 21:23:00

Pe 1 Decembrie, chiar de ziua României, MIRA a lansat „Dragă Moșule”, un colind emoționant ce reprezintă și prima colaborare muzicală cu mama sa.

„Încă puțin și vin sărbătorileeee. Sunt tare fericită că am făcut prima colaborare alături de mama mea. Vă dați seama ce mult înseamnă pentru noi această melodie și sperăm să vă aducă și vouă un mic zâmbet pe față”, povestește MIRA.

Compusă de către artistă alături de Bianca Dragomir și Alex Truta, „Dragă Moșule” este un single ce te transpune în lumea magică a Crăciunului, acolo unde iubirea și timpul petrecut alături de cei dragi sunt cele mai de preț cadouri, iar clipul surprinde în imagini unele dintre momentele speciale petrecute de MIRA alături de mama sa.

MIRA este una dintre cele mai iubite voci feminine ale momentului. Compune, cântă la chitară și pian, iar recent a lansat primul său album din carieră. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără „Cum de te lasă”, „Ce-o fi, o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, „Maracas” (alături de Lino), dar și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus). De-a lungul timpului, single-urile lansate de MIRA au cucerit topurile muzicale și inimile fanilor și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Recent, artista a lansat alături de Mario Fresh „Deziubește-mă”, o baladă puternică, plină de însemnătate.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *