Cea mai incendiara colaborare, Taki Taki, ia cu asalt scena muzicii internationale DJ Snake x Selena Gomez x Ozuna x Cardi B
2018-10-01 22:46:00

Data de 28 Septembrie 2018 ramane in istorie drept ziua in care s-a lansat super piesa “Taki Taki”, care ii are in prim plan pe artistii DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna si Cardi B.

Cu o energie aproape infectioasa, piesa “Taki Taki” duce mai departe sirul de hit-uri internationale lansate de DJ Snake, din care enumeram “Turn Down For What” si “Let Me Love You” feat. Justin Bieber. Si asta nu e tot, artistul a anuntat ca va lansa si un nou album in perioada urmatoare.

Dupa ce a facut inconjurul lumii, DJ Snake se va intoarce in America, in aceasta toamna, pentru 2 show-uri speciale – unul in New York, pe 26 Octombrie si cel de-al doilea in Los Angeles, pe 31 Octombrie.

Ramaneti “cu ochii in 4” pentru ca “Taki Taki” se va bucura si de o lansare de videoclip cat de curand. Si tinand cont de componenta artistica pentru aceasta piesa – DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna si Cardi B. – mai mult ca sigur va fi un videoclip incendiar!

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *