Cel mai bun soundtrack al vieții tale - Party Songs - Gamuel Sori x INNA
2023-06-12 12:34:12

Gamuel Sori, DJ-ul italian care vine cu aerul fresh pe scena muzicii Dance, și INNA, superstarul cu aură magnetică, colaborează pentru prima dată. “Party Songs” este piesa care te va scoate din orice dispoziție întunecată și îți va aminti că viața ta merită să aibă cea mai palpitantă coloană sonoră. Piesa a fost scrisă de Rollo, care a lucrat anterior cu nume precum BTS, Galantis și Ava Max, alături de IRAIDA, Achi și INNA. Producția a fost realizată, de asemenea, de Achi și Gamuel Sori.

“Party Songs” este rezultatul colaborării prolifice dintre Global Records, label-ul independent #1 în CEE, și Phrased Differently, unul dintre cei mai relevanți publisheri independenți la nivel global, ai căror autori au contribuit la hiturile unor artiști precum Doja Cat, Miley Cyrus, Calvin Harris, Ariana Grande, David Guetta și BTS. În plus, piesa reprezintă prima lansare a colaborării, distribuită de Believe Germany.

 

,,Aș spune că această melodie este un imn pentru toți cei care au trecut prin adolescență în anii de aur ai muzicii EDM și Dance, cu Avicii, The Chainsmokers, cei care ne-au influențat modul de a asculta muzică și de a o face. <<Party Songs>> este un banger care rezumă toate acele vibrații bune într-o singură piesă. A fost o plăcere să lucrez cu INNA pentru piesă, e cu adevărat un superstar. ” ne spune Gamuel Sori.

,,Vara asta o să fie din ce în ce mai hot! <<Party Songs>> s-a lansat și sunt sigură că vă veți distra de minune ascultând-o! Gogogo, Gamuel! Bucurați-vă de ea, party people!” Cu drag, your forever summer girl, INNA.

Gamuel Sori este un DJ și producător italian care face furori pe scena muzicii Dance. Acesta a performat în unele dintre cele mai de succes cluburi din Italia, captivând publicul cu amestecul său unic de beat-uri și sunete. Stilul muzical al lui Gamuel este o fuziune diversă de genuri, pe care le infuzează cu stilul său caracteristic, creând o experiență electrizantă și de neuitat pentru ascultătorii săi. Muzica sa a fost lansată sub label-uri precum Spinnin’ Records, Musical Freedom și Sony, și a obținut recunoașterea profesioniștilor din industrie. În 2020, Gamuel a atins o etapă importantă în cariera sa, când piesa sa “Money’s Gone” a putut fi ascultată pe BBC Radio 1, propulsându-l mai departe în lumina reflectoarelor internaționale. Angajamentul neclintit al lui Gamuel Sori, talentul excepțional și sunetul unic l-au stabilit ca o vedetă în ascensiune pe scena muzicii Dance, un artist care merită să fie urmărit pe viitor. Abilitatea sa de a crea o atmosferă distinctivă și de a se conecta cu publicul său la nivel personal îl diferențiază ca un performer de top.

Cu un șir impresionant de hituri, numeroase premii și concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și Orientul Mijlociu, INNA este cu adevărat un fenomen muzical feroce. Una dintre cele mai interesante voci din lumea Dance, artista de origine română a cucerit topurile globale cu hituri precum “Hot”, “Sun Is Up” sau “Déjà vu”, ajungând în sloturile de top din zeci de țări, din România până în Japonia, Mexic, Turcia, Argentina, Spania, Finlanda, Polonia și SUA. INNA a colaborat, de-a lungul timpului, cu o mulțime de artiști de top precum Pitbull, Flo Rida, Daddy Yankee, Timmy Trumpet, Juan Magán, J Balvin, Yandel, Alok, Sofi Tukker și Sean Paul pentru piesa “Up”, care a devenit o senzație internațională. Cu look-uri și mișcări de dans care se potrivesc cu talentul ei muzical, INNA a câștigat mai multe premii MTV Europe, premii pe teritoriul României și premii RRA. În 2012 a devenit prima și singura artistă feminină europeană care a atins 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar în 2022 a trecut un nou prag: 10 miliarde de vizualizări și stream-uri. 2023 a început în vigoare deplină pentru INNA, încântându-și fanii cu o nouă colaborare cu artiștii internaționali Dhurata Dora și Stefflon Don pentru “Yummy”, împreună cu lansarea din acest an a albumului Dance Queen’s House. Albumul se numește “Just Dance” și urmează o direcție muzicală nouă și ambițioasă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *