Cel mai cool MIX al primaverii!
2016-03-14 20:40:40

Maestros del Ritmo(MDR) prezinta un nou mix de colectie. Setul powered by Epic Society este mixat de catre Elless, unul dintre cei mai iubiti DJ-I timisoreni.

Dupa cele 17 volume Maestros del Ritmo de pana acum, artistul a legat un volum EXTRA, care o fost urcat online luni, pe pagina oficiala de Mixcloud a celor de la MDR. March Extra Volume contine cele mai cool piese deep tech house si tech house, ce apartin unor artisti cunoscuti world wide.

Piese semnate de catre Purple Disco Machine, Sandy Rivera (Kings of Tomorrow), Charles Ramirez sau Riva Starr pot fi ascultate pe acest set primavaratic, plin de groove. Maestros del Ritmo fac iures in fiecare vineri la Epic Society, in formula solo sau insotiti de invitati speciali.

Desi saptamana doar ce a inceput, capodopera lui Elless isi tine publicul in priza pana scena clubbing se reuneste sa danseze live. Bienvenido Elless!

Va invit cu drag sa ascultam impreuna March Extra Volume aici: https://www.mixcloud.com/maestrosdelritmo/maestros-del-ritmo-march-extra-volume-mixed-by-elless/, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *