Celestal face echipa cu Cecilia Krull pentru piesa Out In Style
2022-01-29 20:57:00

Celestal face echipa cu Cecilia Krull pentru single-ul “Out In Style”. Piesa combina refrenul melancolic al lui Celestal cu vocea magica a Ceciliei. O combinatie perfecta de pop si soul care ne duce cu gandul la un viitor mai bun. Piesa a fost mixată de Stan Neff (Polo & Pan, Christine & The Queens).

Cecilia si-a inceput cariera ca actrita Disney. Parintii artistei sunt cantareti de jazz, aceasta cantand la mai multe festivaluri in timpul copilariei. Succesul a venit in 2017, odata cu piesa “Money Heist” (La Casa de Papel), care a cucerit top-urile din intreaga lume. In ultimul sezon al serialului La Casa de Papel, Cecilia a interpretat impreuna cu Frankie Vallie piesa “Can’t Take My Eyes Off You”.

Melodia “My Life Is Going On” a acumulat peste 500 milioane de stream-uri, fiind pe primul loc in mai multe tari precum Italia, Franta, Argentina, Brazilia sau Turcia. Piesa a fost certificata cu discul de platina in Franta si Italia.
Celestal este un muzician, DJ si producator francez, care a inceput sa studieze muzica clasica si jazz la varsta de 5 ani. Acesta a colaborat cu The Black Eyed Peas, Kylie Minogue, Shakira, Enrique Iglesias, Britney Spears si multi alti artisti importanti. In 2017, acesta a decis sa isi inceapa propria cariera, iar hit-ul “Old School Romance” a intrat in Top 100 Global Shazam si a ajuns pe primul loc la un radio din Italia. Piesa a acumulat peste 10 milioane de stream-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *