„Chasing Tomorrow”, cea mai contagioasa piesa a anului
2022-09-12 17:45:19

„Chasing Tomorrow” este genul de piesă al cărei singur scop este acela de a face ziua oricărei persoane puțin mai bună și mai luminoasă. CARSTN, GoldFish și Anna Graceman își unesc forețele pentru a aduce una dintre cele mai optimiste piese ale anului.

 

Vocea Annei Graceman răsună peste ritmurile pline de energie ale lui CARSTN și GoldFish, iar orice problemă pare că dispare cu fiecare vers care curge și cu fiecare pas de dans pe care piesa te împinge să îl faci.

 

Sunetul de saxofon se aude în momentele cheie ale piesei, iar întregul peisaj parcă este îmbrăcat într-un vibe de vară, care aduce cu el toată energia de care avem nevoie în drumul nostru către un „mâine” care ne împlinește aspirațiile.

 

Când ne gândim la galben, de regulă ne vin în minte lucruri care au legătură cu vara, soarele și cu starea de bine. Totuși, ar fi cazul să începem să ne gândim și la muzică și, mai exact, la muzica realizată de DJ-ul și producătorul CARSTN din Germania, care a transformat culoarea galbenă într-un adevărat trademark. Muzica sa este o combinație de dance și pop și transmite, de fiecare dată, fericire. În prezent, CARSTN are peste 1,9 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify.

 

GoldFish este un duo de DJ și producători a căror dragoste pentru muzica electronică nu poate fi negată. Din momentul în care GoldFish a lansat prima piesă, în 2006, succesul a început să apară. În prezent, duoul are peste 1 milion de ascultători, lunar, pe Spotify.

 

Anna Graceman este o cântăreață, compozitoare și pianistă, care își scrie și produce propriile piese. Născută în Juneau, Alaska, acesta s-a mutat în Nashville pentru a-și urma pasiunea pentru muzică. În 2015, piesa sa „Treble Heart” a devenit virală pe musical.ly.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *