Cheat Codes colaborează cu Sam Feldt pentru "You Don't Even Know Me"
2023-11-18 13:42:43

Cheat Codes colaborează cu Sam Feldt pentru “You Don’t Even Know Me”. Piesa vine ca un imn pe ringul de dans cu un apel global. Vocile aerisite se topesc în sintetizatoare strălucitoare, pe măsură ce o picătură incendiară prinde putere. Elanul crește până când culminează cu un refren cântabil împletit cu o întrebare: „Nici măcar nu mă cunoști, așa că de ce mă simt atât de aproape de tine?”

Despre „You Don’t Even Know Me”, Cheat Codes a comentat: „Suntem mari fani ai stilului de producție al lui Sam de foarte mult timp. De când ne-am întâlnit la săptămâna muzicii din Miami, acum aproape 10 ani, conversația a fost întotdeauna despre găsirea unei idei pe care să o încrucișăm și am reușit în sfârșit. „You Don’t Even Know Me” surprinde mediul perfect în ambele sunete, iar vocea lui Trevor a făcut piesa atât de naturală.”

Sam Feldt a adăugat: „De când i-am cunoscut pe tipii Cheat Codes în urmă cu aproape un deceniu, am vorbit despre colaborare. Timpul și cântecul trebuiau să fie corecte – ceva care să facă dreptate ambelor sunete unice. Când am primit vocea lor luxuriantă pentru „You Don’t Even Know Me”, am știut imediat că aceasta era piesa pe care o așteptam. Procesul creativ a fost electric și am ajuns să producem melodia în mai puțin de o zi. Rezultatul este o piesă dance-pop care îmbină perfect sunetele noastre distinctive. Are profunzimea emoțională și ritmul energetic pe care fanii au ajuns să îl aștepte de la noi. Într-adevăr, piesa este o dovadă a sinergiei incredibile pe care am simțit-o întotdeauna, dar nu am pus-o niciodată pe bandă – până acum.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *