Chelsea Cutler a lansat piesa "Devil On My Shoulder"
2021-10-03 16:30:00

Chelsea Cutler lanseaza piesa “Devil On My Shoulder”, in care vorbeste despre sanatatea ei mintala si depresia prin care a trecut. Cutler a declarat ca a avut nevoie sa mearga inr-un loc, unde sa se distinga de depresia ei, aceasta fiind parte din identitatea artistei. Titlul melodiei personifica starea in care s-a aflat artista, deoarece depresia ei ii influenta toate actiunile.

Noul album al lui Chelsea Cutler, “When I Close My Eyes”, va fi lansat pe 15 octombrie 2021, si va contine piesele “Calling All Angels” feat. Quinn XCII, “You Can Have It”, si “Walking Away”, care au acumulat peste 15 milioane de stream-uri pe Spotify.
Acest proiect reprezinta un nou capitol din cariera artistei. In 2020, Chelsea a lansat proiectul de debut “How To Be Human”, iar in 2021, EP-ul “brent ii” impreuna cu Jeremy Zucker. Aceasta a colaborat cu Quinn XCII pentru “Stay Next To Me”, cu Louis The Child si Quinn XCII pentru “Little Things”, cu The Band Camino pentru “Crying Over You” with The Band CAMINO, dar si cu Noah Kahan pentru “Crazier Things”.

Chelsea Cutler a acumulat peste 750 milioane de stream-uri in cariera sa. Ea a concertat la festivaluri faimoase, precum Governors Ball, Bonnaroo si Lollapalooza, dar si la emisiunile The Late Show with Stephen Colbert, The Late Late Show with James Corden, Late Night with Seth Meyers si Today.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *