Christian Eberhard și Ommieh lansează single-ul "In The Club"
2023-10-06 20:55:24

Christian Eberhard și Ommieh lansează piesa “In The Club”, în care ne aduc aminte de petrecerile care s-au întâmplat vara aceasta.

“In The Club” este prima mea colaborare cu Ommieh, însă reprezintă si prima noastra sesiune de writing împreună. Când am scris-o eram încă în mijlocul verii și ne pregăteam de festivaluri și distractie. Am vrut să prezentăm un mesaj în care se regăsește cât mai multă lume și cu siguranță, o dată în viață, cu toții am trecut prin aceeași situație, în club sau în afara lui”, a declarat Christian.

„In The Club” este disponibilă pe toate platformele de streaming. Pentru cei pasionați de muzică electronică, piesa este un must-listen și promite să fie o prezență constantă în playlist-uri.

Christian Eberhard este un producător de muzică electronică cunoscut pentru talentul său incontestabil în a crea piese captivante și inovatoare. Cu un focus creativ īndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana sau Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din Romānia, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *