Christine and The Queens a lansat single-ul To Be Honest și anunță noul album
2023-03-14 15:48:00

Christine and The Queens a lansat single-ul “To Be Honest” și anunță noul album. Noul proiect va fi lansat pe 9 iunie prin Why Music în 3xLP, CD și formate digitale. Primul single al discului a fost lansat de Clara Amfo la BBC Radio 1 ca cea mai tare înregistrare din lume și este disponibil pentru streaming și descărcare acum. Piesa este o primă privire eterică, condusă de sintetizatoare, în cel mai cuprinzător album al fenomenului francez de până acum. Vine însoțit de un videoclip regizat de Chris filmat pe coasta engleză.
PARANOÏA, ANGELS, TRUE LOVE este scris, interpretat și produs de Christine and the Queens, cu coproducție de la Mike Dean (Lana Del Rey, Beyonce) și apariții de la 070 Shake și Madonna.

Chris explică: „Acest nou proiect este a doua parte a unui gest de operă care a cuprins și Redcar les adorables étoiles din 2022. Inspirându-se din dramaturgia glorioasă a piesei lui Tony Kushner, Îngerii în America, Redcar s-a simțit plin de culoare și absurd. PARANOÏA, ANGELS, TRUE LOVE este o cheie către transformarea care deschide inima, o rugăciune către sine – cel care respiră prin toate iubirile din care este făcută. Adevărata agonie este o devenire profundă, dureroasă, o vărsare a tuturor apelor și amintirilor, care le permite apoi și îngerilor să se cufunde adânc și să ofere înapoi dragoste profundă, care schimbă narațiunea – o odihnă în dragostea adevărată.

Anunțul de astăzi vine după știrea că Christine și Queens vor organiza celebrul Meltdown Festival la Southbank Centre din Londra în perioada 9-18 iunie 2023 și va susține o reprezentație principală la Festivalul de muzică BBC Radio 6 din acest an, pe 25 martie, la Manchester. De asemenea, va cânta la o serie de festivaluri din întreaga lume, inclusiv Coachella în California, Primavera în Barcelona și Madrid și la Roskilde în Danemarca și Wilderness în Marea Britanie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *