Christine and the Queens a lansat Tears Can Be So Soft
2023-05-15 01:08:10

Christine and the Queens a lansat “Tears Can Be So Soft”. Piesa, prezentată pe New Music Daily pe Apple Music, este o prezentare transcendentală a puterii mistice de vindecare a lacrimilor.

În videoclipul care îl însoțește, Chris se mișcă pe străzile din Los Angeles, complet cufundat în ritmul piesei. Videoclipul este o odă către creativitate și autoexprimare.

Despre inspirația din spatele single-ului, Chris spune: „Tears can be so soft s-a născut din căsătoria unui eșantion de Marvin Gaye care mi-a atras atenția, acest îmbătător, elegant, aproape echilibrat în aranjamentul său melancolic de coarde”. Chris își dorea un sunet care să creeze „acest sentiment profund de spațiu hipnotic, aproape asemănător pântecului, în care vocea ar putea să se înalțe în singurătatea sa”, o „interacțiune între suferința care motivează lacrimile și efectul blând de vindecare pe care îl pot avea”.
Chris a susținut recent o performanță live remarcabilă a piesei la The Late Show cu Stephen Colbert. Cel de-al doilea single al albumului, „True love” (cu 070 Shake), a fost lăudat de The New York Times și Stereogum.

PARANOÏA, ANGELS, TRUE LOVE este scris, interpretat și produs de Christine and the Queens, cu coproducție de la Mike Dean (Lana Del Rey, Beyonce). Albumul va colaborări cu Madonna și 070 Shake.

Christine and the Queens a susținut recent două seturi electrizante la Coachella Valley Music and Arts Festival și un spectacol sold-out la The Fonda Theatre din Los Angeles. Christine and the Queens se află în mijlocul unui turneu internațional care include spectacole principale în orașe precum San Francisco și Londra, precum și festivaluri precum Primavera din Barcelona și Madrid, Roskilde din Danemarca și C6 Fest din Brazilia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *