CHVRCHES a lansat single-ul Over
2023-02-26 20:50:27

 CHVRCHES a lansat single-ul “Over”. Prima lor muzică nouă vine în timp ce trupa își ia rămas bun de la aclamata epocă Screen Violence, după o serie triumfală de spectacole în Australia și Asia și anunță o nouă fază pentru trio-ul din Glasgow.

„Over” îi vede în echipă cu producătorul-compozitor Oscar Holter (The Weeknd, Charli XCX, Coldplay, BTS) pentru un imn alt-pop în ascensiune, care sosește înaintea a nouă spectacole în sprijinul Coldplay în Brazilia în martie.

Trupa spune: „Over este o melodie pe care am scris-o împreună cu Oscar Holter, un producător pe care îl respectăm și îl admirăm cu adevărat. În mod normal, colectăm melodii de-a lungul lunilor (sau anilor!) până când avem un album în valoare de material, dar de data aceasta am vrut doar să lansăm ceva de care suntem încântați și să oferim fanilor ceva nou pentru a marca sfârșitul Screen Violence și începutul oricărui capitol ar putea fi următorul CHVRCHES.”

Formată în Glasgow în 2011, CHVRCHES a izbucnit cu single-ul lor de debut „The Mother We Share”. De-a lungul celor patru albume din Top 10 din Marea Britanie, trupa a adunat până în prezent peste 234 de milioane de stream-uri în Marea Britanie și 1,7 miliarde de stream-uri la nivel global. Cel mai recent album al lor, din 2021, Screen Violence a fost apreciat pe scară largă de la The Sunday Times, The Observer, The Times, The Independent, Evening Standard și multe altele.

Screen Violence prezintă single-urile „He Said She Said”, „How Not To Drown” cu unul dintre eroii muzicali ai trupei, Robert Smith, de la The Cure, cu care au câștigat premiul NME pentru „Cea mai bună melodie a unui artist din Marea Britanie” în 2022 și „Good Girls”, care a fost ulterior remixată de regizorul de film, actor, scenarist și compozitor legendar John Carpenter. Videoclipurile oficiale care însoțesc aceste single-uri au format o trilogie lo-fi, nostalgică și de inspirație analogică, regizată de artistul multidisciplinar Scott Kiernan.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *