Cian Ducrot a lansat All For You (Moi qui t'aimais tellement)
2023-01-13 21:26:40

Cian Ducrot a lansat “All For You (Moi qui t’aimais tellement)” si deschide anul 2023 cu o versiune jumătate franceză – jumătate engleză a hit-ului său, “All For You”.

„All For You”, lansat în 2022, explorează subiecte precum dragostea și durerea. Încoronat drept unul dintre „artiştii de urmărit în 2022″ de către Amazon Music, Cian a prezentat mai întâi piesa pe TikTok. Deși melodia nu a fost încă lansată, Jimmy Fallon și starul pop-rock Joe Jonas și-au improvizat propriile versuri ale piesei la The Tonight Show. „All For You” este cel mai mare hit al său de până acum (126 de milioane de stream-uri în întreaga lume, top 10 single în Irlanda, #20 în Marea Britanie cu 22 de săptămâni în topuri). A primit atât de mult sprijin pe piesă încât a lansat ulterior o nouă versiune cu Ella Henderson!

În mai 2022, și-a întâlnit publicul francez în cadrul Festivalului de muzică Oberkampf de la Paris. De asemenea, s-a plimbat în fața Turnului Eiffel interpretând hitul său „All For You”, a primit o reacție firească și spontană din partea francezilor care au fost foarte receptivi până a venit ploaia. El va susține un spectacol sold out la Supersonic Paris pe 6 martie 2023.

Cian Ducrot, născut dintr-o mamă franceză și un tată irlandez, adoptă o abordare nomadă a muzicii pop, trăind în Londra și înregistrând în întreaga lume. Cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul de pregătire clasică (pian, flaut, tobe, chitară etc.) în vârstă de 25 de ani, înregistrează oriunde merge cu chitara și laptopul. După succesul său, Cian Ducrot a colaborat cu LANY, Gracie Abrams și Ella Henderson.

Dincolo de talentul său, Cian Ducrot are o personalitate incredibilă care îl face foarte draguț și permite publicului său să relaționeze cu el. Prin umorul său sarcastic milenial/Gen-Z, Cian și-a construit o comunitate solidă de fani pe rețelele sociale și mai ales pe TikTok, unde are în prezent 2 milioane de urmăritori pentru 48,2 milioane de aprecieri. De asemenea, are 305.000 de urmăritori pe Instagram, 88.7k pe YouTube și aproape 131.5k pe Spotify.

Pregătit să cucerească lumea, Cian Ducrot începe cu Franța prin dezvăluirea versiunii francez-engleză a hitului său « All For You (Moi qui t’aimais tellement) », piesa pe care o va interpreta pe 6 martie 2023 pe scena de la Supersonic la Paris!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *