Cian Ducrot a lansat single-ul "Here It Is"
2024-04-21 20:01:59

Cian Ducrot a lansat single-ul “Here It Is”. În 2023, Cian Ducrot a finalizat primul capitol al carierei cu stil, albumul său de debut „Victory” a ajuns direct pe locul 1 în Marea Britanie și Irlanda. Ascensiunea sa a fost plină de momente marcante, de la obținerea a două hituri din Top 20 cu „All For You” (certificat platină) și „I’ll Be Waiting” (aur) până la câștigarea premiului RTÉ Choice Music Prize Irish Song of the Year pentru „Heaven”. “, și cel mai recent depășind un miliard de stream-uri în carieră. Acum, Cian aliniază o nouă eră și mai mare, când își împărtășește noul său single „Here It Is”.

Reacția la teaserele piesei sugerează că „Here It Is” ar putea fi cel mai mare moment al lui Cian de până acum, cu 3,6 milioane de vizualizări și peste 250.000 de interacțiuni până în prezent, precum și cereri constante de lansare a piesei. „Here It Is” se ridică la nivelul acelui răspuns pasional, întrucât vocea vulnerabilă a lui Cian arată durerea care vine atunci când realizezi că o iubire prețuită se apropie de sfârșitul drumului.  Cian a scris și produs piesa cu Tristan Salvati (Angèle).

Cian spune: „’Here It Is’ este un cântec pe care l-am scris despre consecințele unui lucru tragic care a sfâșiat o relație. Uneori se întâmplă ceva și oricât de mult încearcă cei doi oameni să se vindece și să îmbunătățească lucrurile, nu este suficient și încep să se destrame.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *